طرز تهیه کباب ماهی اوزن برون اصل خوشمزه زغالی و تابه ای

طرز تهیه کباب ماهی اوزن برون اصل خوشمزه زغالی و تابه ای - دستور پخت

اختصاصی سایت و برنامه و مسابقه دستپخت و مامی سایت آموزش آشپزی غذاهای ایرانی و فرنگی سر آشپزها

طرز تهیه کباب ماهی اوزن برون اصل خوشمزه

طرز تهیه کباب ماهی اوزن برون اصل خوشمزه زغالی و تابه ای

برای مشاهده این آموزش در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

از سری مجموعه آموزشی آشپزشو با آموزش آشپزی غذای ایرانی با آموزش یک نوع کباب ماهی درجه 1 آسان و خوشمزه در خدمت شما کدبانو های عزیز و علاقه مندان به آشپزی هستیم.

مواد لازم برای چهار نفر :

ماهی اوزن برون ۸۰۰ گرم
زعفران دم کرده به اندازه دلخواه
پیاز متوسط ۲ عدد
فلفل دلمه ای رنگی ۲ عدد
روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
لیمو ترش و جعفری برای تزیین
آب لیمو ترش ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی


دستور پخت :

برای تهیه کباب ماهی اوزن برون باید از ماهی استخوان درشت استفاده کنید.
برای شروع پوست ماهی را جدا کنید و استخوان های آنرا خارج کنید
سپس ماهی را به صورت فیله خرد کنید. در ادامه یک ظرف مناسب انتخاب کنید و ماهی خرد شده را درون آن بریزید.
سپس پیازها را با رنده ریز رنده کنید تا آبشان به طور کامل خارج شود
سپس آب پیازها را به ظرف حاوی ماهی اضافه کنید. در ادامه آبلیمو را به همراه روغن مایع ، زعفران دم کرده و مقداری نمک و فلفل به ظرف اضافه کنید.
مواد را با دست زیر و رو کنید تا به تمام قسمت های گوشت ماهی برسند و آنرا طعم دار کنند.
پس از اینکه مخلوط کردن مواد به اتمام رسید درب ظرف را بگذارید و آنرا به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا ماهی طعم دار شود.
پس از گذشت این زمان ظرف را از یخچال خارج کنید. فلفل دلمه ای ها را به صورت تکه های مربع شکل خرد کنید و در زمان سیخ کردن ماهی ها یکی در میان از فلفل دلمه ای استفاد کنید. به این شکل که بین هر دو تکه ماهی یک تکه فلفل دلمه ای قرار بگیرد.
کباب ماهی اوزن برون را به دو روش تابه ای و ذغالی می توانید آماده کنید.
در صورتی که می خواهید ماهی کباب را در تابه درست کنید باید از سیخ های چوبی برای سیخ کردن ماهی استفاده کنید و در صورتی که می خواهید ماهی کباب ذغالی تهیه کنید از توری یا سیخ فلزی استفاده کنید.
برای درست کردن ماهی کباب در تابه مقداری کمی روغن در یک تابه بریزید در حدی که فقط تابه چرب شود سپس سیخ های چوبی را داخل تابه بچینید و اجازه دهید ماهی ها با حرارت ملایم سرخ شوند.
پس از اینکه یک سمت ماهی ها سرخ شد آنها را بر گردانید تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود.
برای تهیه ماهی کباب با ذغال ابتدا منقل را آماده کنید و توجه داشته باشید حتما ذغال ها به صورت یکدست روشن شده باشند
سپس سیخ ها یا توری را روی منقل قرار دهید تا ماهی کباب شود. در پایان ماهی کباب را با لیمو ترش و جعفری تزیین کنید و به همراه نان یا برنج سرو کنید.
۲۵ مهر ۱۳۹۸ ۳۷۷ نفر ۴۸۷ بازدید
دسته: آموزش آشپزی غذای ایرانی ,
نظرات
نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

آخرین مطلب

Recent Posts

پربیننده ترین مطالب

Favorite Posts

لینک های سایت

Links