دستور پخت پنکیک ساده با شیر

دستور پخت پنکیک ساده با شیر -  طرز تهیه

اختصاصی سایت و برنامه دستپخت و به خانه برمیگردیم آموزش آشپزی غذاهای ایرانی و فرنگی سر آشپزها

دستور پخت پنکیک ساده با شیر

طرز تهیه پنکیک خوشمزه برای صبحانه و عصرانه

برای مشاهده این آموزش در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

از سری مجموعه آموزشی آشپزشو در آموزش پخت انواع پنکیک با آموزش یک نوع پن کیک ساده و خوشمزه برای صبحانه و عصرانه در خدمت شما کدبانو های عزیز و علاقه مندان به آشپزی پخت کیک و کیک پزی هستیم.

مواد اولیه مورد نیاز برای درست کردن 8 پنکیک ساده باشیر :

    کره ۵۰ گرم
    شیر ۱ پیمانه
    تخم مرغ ۱ عدد
    آرد سفید ۱ پیمانه
    شکر ۲ قاشق غذاخوری
    نمک ¼ قاشق چایخوری
    روغن مایع به میزان کافی
    بکینگ پودر ۱ و ½ قاشق چایخوری

طرز تهیه :

بتدا کره را از یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط سازگار شود و آب شود سپس در کاسه ای جادار و  بزرگ آرد سفید را می ریزیم و در ادامه نمک ، شکر و بکینگ پودر را به آن می افزاییم و مواد را با قاشق مخلوط می کنیم.

تخم مرغ را در کاسه ای می شکنیم و با چنگال هم می زنیم و شیر را کم کم به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم و بعد کره ذوب شده را می افزاییم و هم می زنیم تا منسجم شوند. مواد مخلوط شده با شیر را داخل کاسه آرد سفید می ریزیم

و مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. (زیاد هم زدن باعث سفت شدن پن کیک ها می شود) سپس در تابه ای که مخصوص پنکیک باشد و گرد باشد یا تابه ای که در دسترس داریم را روی حرارت می گذاریم و مقداری روغن در آن اسپری می کنیم

و صبر می کنیم تا داغ شود و به اندازه یک ملاقه کوچک از مایه کیک بر می داریم و داخل تابه می ریزیم و خود مایه پخش می شود و به صورت دایره می شود. بالای سر پن کیک می مانیم چون خیلی سریع سرخ می شود.

مایه را که ریختم بعد از ۱ دقیقه بعد روی آن حفره های مانند سوزن سوزن هایی ایجاد می شود این یعنی در حال سرخ شدن است.کمی لبه آن را بر می گردانیم اگر به رنگ کاراملی یا قهوه ای در آمده بود خیلی راحت با یک کفگیر آن را بر می گردانیم

تا طرف دیگر آن پخته و کاراملی رنگ شود.پنکیک خیلی راحت بلند می شود و اصلا به تابه نمی چسبد. پنکیک که آماده شد در بشقابی قرار می دهیم و باقی مواد را نیز به همین صورت آماده می کنیم و با مربا یا عسل یا نوتلا نوش جان کنید.

استفاده از شیر علاوه بر اینکه باعث می شود پنکیک شما طعم بهتری بگیرد ، باعث می شود پنکیک شما تا مدت زیادی نرم بماند و خشک نشود. البته اگر دوست ندارید پنکیک خود را با شیر درست کنید می توانید شیر را از مواد لازم حذف کنید و به جای آن از آب استفاده کنید.


پنکیکخوشمزه و خوش طعم شما آماده می باشد.

نظرات خود را در مورد این آموزش با ما در میان بگذارید.
۲۴ تیر ۱۳۹۸ ۳۰۲۷ نفر ۳۵۹۷ بازدید
نظرات
نظرات (۱)

مهسا
مهسا در تاریخ ۰۹ دی ۹۹ ، ۱۸:۱۳ در مورد این مطلب گفته: ()

عالی بود

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

آخرین مطلب

Recent Posts

پربیننده ترین مطالب

Favorite Posts

لینک های سایت

Links