دستور پخت پاستا فتوچینی به همراه سس اربیتا دستپخت ماکارونی

دستور پخت پاستا فتوچینی به همراه سس اربیتا دستپخت -  طرز تهیه

اختصاصی سایت و برنامه و مسابقه دستپخت آموزش آشپزی غذاهای ایرانی و فرنگی سر آشپزها

پاستا فتوچینی

طرز تهیه پاستا فتوچینی به همراه سس اربیتا

برای مشاهده این آموزش در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

از سری مجموعه آموزشی آشپزشو با آموزش آشپزی غذای فرنگی و با یک نوع پاستا بسیار خوشمزه و آسلن و راحت در خدمت شما کدبانو های عزیز و علاقه مندان به آشپزی هستیم.

طرز تهیه فتوچینی ساده

مواد لازم برای تهیه خمیر پاستا برا 2 نفر :


آرد سفید 100 گرم

آرد سمولیتا 100 گرم

زرده تخم مرغ 4 عدد


مواد لازم برای تهیه سس ارابیتا :


روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری

پیاز 1 عدد

سیر 2 حبه

سرکه انگور 2 قاشق غذاخوری

شکر نصف قاشق غذاخوری

ریحان خشک 1 قاشق چایخوری

فلفل پرک یا فلفل چیلی 1 قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

آب لیمو 1 قاشق غذاخوری

پودر برگ آویشن خشک 1 قاشق چایخوری

اورگانو 1 قاشق چایخوری

گوجه فرنگی 2 عدد

جعفری خرد شده نصف قاشق غداخوری

نمک به میزان لازم

فلفل به میزان لازم


دستور تهیه خمیر پاستا :

آرد فید را با آرد سمولینا مخلوط میکنیم.

و زرده تخم مرغ ها را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. برای تهیه خمیر پاستا اگر خمیر تخم مرغ خشک بود کمی آب اضافه کنید.

حسابی خمیر را ورز بدهید.


طرز تهیه سس اربیتا :


کمی اب بر روی حرارت میگذاریم و گوجه ها را داخل ان می اندازیم تا پخته شود و سپس پوست آنها را جدا میکنیم.

سپس گوجه ها را خرد میکنیم.

سراغ پیاز ها میرویم 1 عدد پیاز را بصورت نگینی ریز ریز خرد میکنیم.

2 حبه سیر را حسابی خرد و سپس له میکنیم.

پیاز و سیر ها را داخل تابه با کمی روغن میریزیم. و ادویه ها را اضافه میکنیم :

فلفل سیاه ، اورگانو یا پونه گوهی ، شکر ، ریحان خشک ، فلفل چیلی یا پرک ، آویشن

سپس گوجه ها و آبلیمو و سرکه انگور را اضافه میکنیم. هم میزنیم.

رب گوجه فرنگی را هم اضافه میکنیم.

خب سس اربیتا اماده شد کنار بگذارید.


دستور پخت پاستا فتوچینی :


سراغ خمیر میرویم سطح میز ر کمی آب میریزیم.

خمیر را تکه های کوچک کنید و با وردنه صاف کنید.

خمیر را با استفاده از خرد کن یا رشته کن مخصوص یا با استفاده از چاقو رشته رشته کنید.

مقداری آب میگذارید تا جوش شود.

رشته ها را با دست باز کنید که آرد اضافی بین آنها نماند که شفته نشود.

پس از جوش آب رشته ها کم کم به آب جوش اضافه کنید.

و یکم روغن زیتون بزنید که به هم چسبیده نشوند.

جعفری ها را خرد کنید کنار بگذارید.

پس از پخته شدن پاستاها باید آنها را آبکش کنید.

پاستاها را در تابه بریزید. و کمی از جعفری های خرد شده را روی آن بریزید.

و سپس سس اربیتایی که تهیه کردیم را را روی آن میریزیم. وروی حرارت کم اندکی مخلوط میکنیم.

طرز تهیه پاستا آسان

نظرات خود را در مورد این آموزش با ما در میان بگذارید.
در آینده طرز تهیه ی فتوچینی با پنیر پیتزا و با گوشت ، پاستا پنه ریگاته را هم خدمت شما آموزش خواهیم داد.
نوش جان


نظرات
نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

آخرین مطلب

Recent Posts

پربیننده ترین مطالب

Favorite Posts

لینک های سایت

Links