دستور پخت فاصولیه ترکیه ایی دستپخت - طرز تهیه
اختصاصی سایت و برنامه و مسابقه دستپخت و مامی سایت آموزش آشپزی غذاهای ایرانی و فرنگی سر آشپزها
طرز تهیه فاصولیه ترکیه
برای مشاهده این آموزش در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
فاصولیه چیست ؟
فاصولیه یک غذای بین المللی می باشد که در انوع عربی و ترکی و ... در کشورهای جهان پخن و ارائه داده می شود.
ما در اینجا طرز تهیه خورشت فاصئلیه ترکیه را اموزش خواهیم داد.
از سری مجموعه آموزشی آشپزشو با آموزش آشپزی غذای فرنگی
و ملل با یک نوع غذای معروف و پرطرفدار و ارزان کشور ترکیه در خدمت شما
کدبانو های عزیز و علاقه مندان به آشپزی هستیم. .آموزش پخت غذای ترکی
مواد لازم برای 2 نفر :
لوبیا سفید به میزان لازم
گوشت 200 گرم
پیاز 1 عدد
فلفل سبز قلمی 2 عدد
رب گوجه فرنگی به میزان لازم
روغن
زعفران آب کرده
جعفری خرد شده
نمک
لیمو امانی 3 عدد
پودر فلفل سیاه
پودر فلفل قرمز
زردچوبه
پودر آویشن
سماق
سیب زمینی 1 عدد
دستور پخت :
ابتدا گوشت را به صورت قیمه ایی خرد کنید . و پیاز را خلالی خرد کنید.
سیب زمینی و گوجه فرنگی را مکعبی خرد کنید.
در تابه کمی روغن ریخته و سپس گوشت را ضافه کنید و به همراه زرد چوبه تفت دهید.
گوجه فرنگی های خرد شده را به همراه پیاز خلالی و زرد چوبه به تابه گوشت اضافه کنید.
لوبیا سفید ها را که از شب قبل خسی کرده اید ر آبکش کنید. و سپس به تابه گوشت و گوجه را اضافه کنید.
سیب زمینی خرد شده را اضافه کنید کمی آب بریزید فلفل سیله و نمک را اضافه کنید.
2 تا 3 قاشق زعفران آب کرده را به آن اضافه و فرصت پخت بدهید.
در تابه دیگر کمی روغن بریزید و رب را تفت دهید.
لیموی امانی ر با چنگال سوراخ کرده و در کاسه آب قرر دهید ت تلخی آن گرفته شود.
به ابه ایی که رب را در آن تفت داده اید فلفل سیاه پودر آویشن و فلفل قرمز اضافه کنید.
لیمو امانی ها را از آب خارج کرده و به تابه رب اضافه کنید.
1 عدد فلفل سبز تند را داخل تابه رب و لیمو امانی اضافه کنید.
10 دقیقه آخر مایه رب و لیمو امانی را به تابه گوشت و لوبیا اضافه کنید.
و تا 20 دقیقه دیگر فرصت پخت بدهید و سپس روی فاصولیه جعفری خرد شد پودر آویشن سماق و یک عدد فلفل سبز بریزید و به همرا نان یا برنج میل کنید.
نظرات خود را در مورد این آموزش با ما در میان بگذارید.
نوش جان