طرز تهیه راتاتویی اصل دستپخت - دستور پخت

طرز تهیه راتاتویی اصل دستپخت - دستور پخت

اختصاصی سایت و برنامه و مسابقه دستپخت آموزش آشپزی غذاهای ایرانی و فرنگی سر آشپزها

طرز تهیه راتاتویی

دستور پخت راتاتویی در قابلمه

برای مشاهده این آموزش در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

از سری مجموعه آموزشی آشپزشو با آموزش آشپزی غذای فرنگی و غذای ملل با آموزش درست کردن راتاتویی یک غذای معروف ، خوشمزه و پرطرفدار در خدمت شما کدبانو های عزیز و علاقه مندان به آشپزی هستیم.

راتاتویی شف طیبه - طرز تهیه راتاتویی اصل بدون فر

مواد لازم برای 2 نفر :

پیاز 1 عدد

بادمجان 2 عدد

کدو 2 عدد

گوجه فرنگی 1 عدد

فلفل دلمه ای رنگی 4 عدد

سیر 2 حبه

جعفری 1 قاشق غذاخوری

آویشن به میزان لارم

نمک و فلفل سیاه به میزان لازرم

روغن


دستور پخت و طرز تهیه :

بادمجان و کدو را پوست کنده و حلقه ای خرد میکنیم و سرخ میکنیم.

پیاز را خلالی خرد کرده ،سیر و فلفل دلمه ای را هم خرد کرده و پس از سرخ شدن بادمجان و کدو ، پیاز را تفت میدهیم. تا نرم شود ، سپس سیر را اضافه میکنیم.

و پس از آن فلفل ذلمه ای را افزوده و تفت می دهیم.

گوجه ها را هم حلقه ای خرد میکنیم و به پیاز اضافه میکنیم. و پس از کمی تقت دادن ، بادمجان و کدوی سرخ شده را به مخلوط پیاز و سیر و گوجه فرنگی اضافه میکنیم.

نمک ، فلفل و آویشن را هم اضافه میکنیم.

و در پایان جعفری خرد شده را به مواد در حال تفت افزوده و کمی تفت میدهیم.

نظرات خود را در مورد این آموزش با ما در میان بگذارید.

نوش جان

نظرات
نظرات (۱)

عباس کمندی
عباس کمندی در تاریخ ۲۱ شهریور ۰۰ ، ۱۹:۰۰ در مورد این مطلب گفته: ()

راتاتویی ایتالیاییه یا فرانسوی؟

پاسخ در تاریخ(۳۰ شهریور ۰۰، ۲۳:۴۶) : در هر دو کشور طبخ میشه
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

آخرین مطلب

Recent Posts

پربیننده ترین مطالب

Favorite Posts

لینک های سایت

Links