دستور پخت خورشت کاری مرغ و انبه تایلندی با برنج نارگیلی - طرز تهیه

دستور پخت خورشت کاری مرغ و انبه تایلندی با برنج نارگیلی - طرز تهیه

غذای تایلندی با شیر نارگیل - غذای تایلندی با مرغ - طرز تهیه برنج نارگیلی

اختصاصی سایت و برنامه و مسابقه دستپخت آموزش آشپزی غذاهای ایرانی و فرنگی سر آشپزها

خورش کاری مرغ با انبه تایلندی

طرز تهیه خورشت کاری مرغ و انبه تایلندی با برنج نارگیلی

برای مشاهده این آموزش در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

از سری مجموعه آموزشی آشپزشو با آموزش آشپزی غذای فرنگی و غذای ملل با آموزش درست کردن یک نوع خورشت پرطرفدار و خوشمزه مرغ از کشور تایلند که با انبه طبخ می شود. در خدمت شما کدبانو های عزیز و علاقه مندان به آشپزی هستیم.

مواد لازم برای 2 نفر :

برنج 2 پیمانه
پودر نارگیل 50 گرم
شیر نارگیل 1 لیوان
فیله مرغ 6 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
زنجبیل تازه 2 تکه
کنسرو انبه 1 عدد
پودر کاری 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 2 عدد
گشنیز خرد شده برای تزیین 50 گرم
لیمو ترش 2 عدد
نشاسته ذرت 1قاشق چایخوری
استاک مرغ 1 پیمانه
رب کاری قرمز 1 قاشق غذاخوری

دستور پخت :

آبجوش میگذاریم برای تهیه برنج
فیله های مرغ را رگ گیری (دمار گیری) میکنیم.
مرغ ها را به تکه های 2 سانتی خرد میکنیم.
برنج را به آب جوش اضافه میکنیم و اجازه میدهیم کمی آب برنج جمع شود سپس شیر نارگیل و پودر نارگیل و کمی روغن اضافه میکنیم و در قابلمه را میگزاریم تا مجدد جوش بیاید. این روش همان دم کردن برنج معمولی هست فقط با این تفاوت که به این برنج شیر نارگیل و پودر نارگیل اضافه می شود.پس برنج را به صورتی که گفته شد دم میکنیم و میپزیم.
پیاز ها را هم خرد میکنیم.
سیر ها را خرد و له میکنیم و زنجبیل ها را هم پوست کنده و رنده میکنیم.
تابه را روی گاز میگذاریم پیاز ها را تفت میدهیم نزدیک طلایی شدن که بود سیر و زنجبیل را هم به آن اضافه میکنیم.
نمک ، فلفل سیاه ، پودر کاری ، رب قرمز کاری ( پوره کاری قرمز )را به پیازها اضافه میکنیم و تفت میدهیم.فیله های مرغ را هم به محتویات تابه اضافه میکنیم و حرارت را کم میکنیم.

کمپوت انبه را در ظرفی ریخته و با کوشت کوب برقی خوب له میکنیم.
مرغ ها در تابه که پخته شد یک صاقی برمیداریم و کمپوت انبه را از صافی رد کرده و به محتویات تابه اضافه میکنیم.
استاک مرغ را هم اضافه میکنیم و زیر خورشت را کم میکنیم و به مدت 15 دقیقه فرصت پخت میدهیم.کم هم نشاسته ذرت اضافه میکنیم.
چهار پنج دقیقه قبل از پخت نهایی کمی فلفل چیلی و شیر نارگیل و آب لیمو به خورشت کاری مرغ اضافه میکنیم. و پنج دقیقه دیگر میگذاریم خورشت جا بیوفتد.
گشنیز ها را و فلفل چیلی را هم خرد میکنیم.
خورشت تایلندی
خورشت را بر اساس سلیقه شخصی خود با گشنیز تزیین و سرو کنید.
نظرات خود را در مورد این آموزش با ما در میان بگذارید.

نوش جان


نظرات
نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

آخرین مطلب

Recent Posts

پربیننده ترین مطالب

Favorite Posts

لینک های سایت

Links