طرز تهیه ساطری پلو خراسانی محلی

طرز تهیه ساطری پلو خراسانی محلی - دستور پخت

اختصاصی سایت و برنامه و مسابقه دستپخت و مامی سایت آموزش آشپزی غذاهای ایرانی و فرنگی سر آشپزها

ساطری پلو

طرز تهیه پلو ساطری خراسان

برای مشاهده این آموزش در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

از سری مجموعه آموزشی آشپزشو با آموزش آشپزی غذای ایرانی با آموزش یک غذای اصیل درجه 1 سنتی ایرانی از استان خراسان به نام پلو ساطری خراسان در خدمت شما کدبانو های عزیز و علاقه مندان به آشپزی هستیم.

مواد لازم برای 3 نفر :

برنج سه پیمانه
هویج ۵۰۰ گرم
گوشت چرخ‌کرده ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط یک عدد
کشمش پلویی یک پیمانه
زعفران آب‌کرده یک دوم پیمانه
روغن به میزان لازم

دستور پخت :

ابتدا برنج را که از قبل خیس کرده‌ایم، آبکشی کرده و کنار می گذاریم.
سپس هویج‌ها را خلالی خرد کرده و تفت می‌‌دهیم.
گوشت را نیز با یک عدد پیاز رنده شده مخلوط و به شکل کوفته ریزه‌های کوچک درست کرده و سرخشان می‌‌کنیم.
آنگاه کشمش‌های شسته شده را تفت داده و تمام مواد تفت داده شده را با هم مخلوط کرده و نیمی از زعفران آب کرده را به آن اضافه می‌‌کنیم.
در مرحله بعد، در قابلمه مورد نظر کمی از برنج آبکشی ریخته و روی آن مقداری از مواد آماده شده را می‌‌ریزیم.
این کار را لایه‌لایه تکرار می‌‌کنیم تا برنج و مواد تمام شود، سپس روی آن مابقی زعفران را ریخته و می‌‌گذاریم برنج دم بکشد.
در مرحله آخر‌، هنگامی که برنج دم کشید، روی آن روغن گرم شده را ریخته و در ظرف مورد نظر می‌‌کشیم.

نظرات خود را در مورد این آموزش با ما در میان بگذارید.
نوش جان
نظرات
نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

آخرین مطلب

Recent Posts

پربیننده ترین مطالب

Favorite Posts

لینک های سایت

Links