دستور پخت پلو اسفندی شیرازی اصل مسابقه دستپخت

دستور پخت پلو اسفندی شیرازی اصل مسابقه دستپخت -  طرز تهیه

اختصاصی سایت و برنامه دستپخت و به خانه برمیگردیم آموزش آشپزی غذاهای ایرانی و فرنگی سر آشپزها

دستور پخت پلو اسفندی شیرازی

طرز تهیه پلو اسفندی شیراز

برای مشاهده این آموزش در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

از سری مجموعه آموزشی آشپزشو با آموزش آشپزی غذای ایرانی با آموزش یک غذای اصیل درجه 1 سنتی ایرانی از شهرستان آباده استان فارس در خدمت شما کدبانو های عزیز و علاقه مندان به آشپزی هستیم.

پلو اسفندی شیرازی

اسفندی پلو شیراز


مواد اولیه پلو اسفندی شیراز برای 2 تا 3 نفر :


گوشت سردست گوسفندی 200 گرم

پیاز 2 عدد

زردچوبه یک قاشق چایخوری

پودر میخک 1/8 قاشق چایخوری

فلفل قرمر به میزان لازم

نمک به میزان لازم

عدس 1/4 پیمانه

ماش 1/4 پیمانه

لوبیای سفید 1/4 پیمانه

گندم 1/4 پیمانه

جو پوست کنده 1/4 پیمانه

برنج 3 پیمانه

کره 1 عدد

زعفران دم کرده برای زمان ارائه

روغن به میزان لازم

ادویه پلویی جنوب شامل پودر گل سرخ 1 قاشق غداخوری - دارچین 1/2 قاشق غذاخوری - پودر هل سبز 1/4 قاشق چایخوری - پودر زنجبیل 1/2 قاشق غذاخوری - پودر زیره سبز 1/2 قلشق غذاخوری و جوز هندی 1/4 قاشق چایخوری

طرز تهیه و دستور پخت :

نکته مهم : تمام حبوبات را از شب قبل بخیسانید و چند بار آب آن را عوض کنید.

و قبل از آشپزی نخود ، لوبیا سفید ، ماش و عدس را بپزید.

گندم و جو پست کنده را که از شب قبل خیسانده اید بگذارید همانطور بمانند.


یک پیاز را 4 قاچ میکنیم . گوشت را خرد کنید از مدل قیمه ایی یک مقدار گوشت را درشت تر خرد کنید.

پیاز را به همراه گوشت تفت بدهید. کمی هم زردچوبه ضافه کنو چند دقیقه بعد مقداری آب به گوشت و پیاز هم اضافه کنید. توجه کنید که زیاد آب اضافه نکنید فقط مقداری که آب از سطح گوشتو پیاز یکم بالاتر بیاید. در قابلمه را بگذارید تا گوشت پخته شود.

در مرحله بعدی برنج را به روش معمولی دم کنید.

در این مرحله سراغ پیاز دوم می رویم و به روش خلالی آن را خرد میکنیم.

تابه را روی گاز بگذارید و پیاز داغ درست کنید.


مجددا به سراغ گوشت ها میرویم توجه کنید که آب گوشت نباید تمام شود. در صورت پخته شدن گوشت مقداری نمک و فلفل قرمز به آن بیافزایید.


در این مرحله ادویه پلویی جنوب را به پیاز داغ اضافه کنید. ( پودر گل سرخ - دارچین - پودر هل سبز -  پودر زنجبیا و پودر زیره سبز و جوز هندی).

ادویه ها را با پیاز داغ تفت دهید تا بو عطر بلند شود.

زیر پیاز داغ را خاموش کنید.

سراغ برنج دم کشیده بروید و قبل از آنکه آب آن کاملا کشیده شود و کمی پودر میخک روی آن بپاشید و مقداری هم بزنید.

سراغ گوشت می رویم و گوشت و پیازهای بزرگ را از مایه گوشت خارج میکنیم.

کمی از آب گوشت به تابه پیاز داغ و ادویه ها میریزیم و هم میزنیم و پیاز داغ و ادویه ها را به قابلمه آب گوشت بر میگردانیم.

اکنون برنج را به آب گوشت اضافه میکنیم.

و حبوبات نخود - لوبیا سفید - ماش- گندم و جو پوست کنده و عدس را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و فرصت بدهید تا آب برنج جذب شود.

در این مرحله سراغ گوشت و پیاز ها می رویم و پیاز و گوشت ها را از هم جدا میکنیم.

بعد از اینکه آب برنج کشیده شد وسط برنج را باز کنید و گوشت را در وسط برنج قرار دهید.

روی آن را یک کره بگذاریئ و برنج را دم کنید.

پلو اسفندی شیرازی آمادست و به سلیقه خود تزیین کنید.

دستور پخت پلو اسفندی شیرازی اصل مسابقه دستپخت

غذای شما آماده می باشد.

نظرات خود را در مورد این آموزش با ما در میان بگذارید.



نظرات
نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

آخرین مطلب

Recent Posts

پربیننده ترین مطالب

Favorite Posts

لینک های سایت

Links