طرز تهیه سالاد کینوا و نخود سبز و بادام مسابقه دستپخت - دستور پخت
اختصاصی سایت و برنامه و مسابقه دستپخت و مامی سایت آموزش آشپزی غذاهای ایرانی و فرنگی سر آشپزها
دستور پخت سالاد کینوا
مواد لازم برای 2 نفر :
پنیر سفید 20 گرم
کینوا 100 گرم
نخود سبز 3 گرم
ریحان خرد شده 10 گرم
گشنیز خرد شده 10 گرم
بادام 10 گرم
مواد لازم برای تهیه سس سالاد :
آب لیمو ، روغن زیتون ، نمک ، فلفل سیاه به میزان لازم
عسل 1 قاق چایخوری
دستور پخت :
بادام ها را میخیسانیم و در شیرجوش آب را روی گاز میگذاریم تا جوش بیاید.
ریحان و گشنیزها را خرد میکنیم. نکته : ریحان را ریاد خرد نکنید.
آب که جوش امد نخود فرنگی ها را باید در آن بپزیم.نخود فرنگی ها را اضافه میکنیم و مقداری نمک میزنیم.
نکته مهم در طبخ کینوا :
کینوا را فقط 10 دقیقه در آب بجوشانید و سپس همانطور کنار بگذارید و پس از 5 دقیقه آن را آبکش کنید به این روش کینوا به هم نمی چسبد.
نخود هایی که که خیسانده بودیم را پوست میکنیم.
یک کاسه بر میداریم کینواهای آبکش شده و نخود فرنگی های پخته شده و ریخان و گشنیز خرد شده ، بادام را مخلوط میکنیم و در پایان سس را روی آن میریزیم و مخلوط میکنیم.
طرز تهیه سس سالاد کینوا :
در کاسه ، آب لیمو ، روغن زیتون و فلفل سیاه و نمک ، و عسل را با هم مخلوط میکنیم.
در پایان تکه های پنیر سفید را هم برای تزیین روی سالاد قرار میدهیم.