دستور پخت مرغ ترکیه ای با بورانی بادمجان مسابقه دستپخت - طرز تهیه

دستور پخت مرغ ترکیه ای با بورانی بادمجان مسابقه دستپخت -  طرز تهیه

اختصاصی سایت و برنامه و مسابقه دستپخت آموزش آشپزی غذاهای ایرانی و فرنگی سر آشپزها

طرز تهیه مرغ ترکیه ای

طرز تهیه مرغ ترکی

برای مشاهده این آموزش در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

از سری مجموعه آموزشی آشپزشو با آموزش آشپزی غذای فرنگی و ملل با یک نوع غذای معروف و پرطرفدار و ارزان کشور ترکیه در خدمت شما کدبانو های عزیز و علاقه مندان به آشپزی هستیم.  .آموزش پخت غذای ترکی ، آشپزی ترکی

طرز تهیه مرغ به روش ترکیه


مواد اولیه برای 2 تا 3 نفر :

رب گوجه فرنگی 2 تا 3 قاشق غذاخوری
سس کچاپ 2 قاشق غذاخوری
سس باربیکیو 4 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 8 قاشق غذاخوری
سینه مرغ 1 عدد
بادمجان کبابی 2 عدد
سیر 3 حبه
یوگو ماست 450 گرم
کره 1 عدد
نمک ، فلفل سیاه ، پودر پاپریکا ، فلفل قرمز و پودر آویشن به میزان لازم

دستور پخت :

بادمجان ها را با چنگال سوراخ سوراخ کنید و روی گاز کبابی کنید.
مرغ ها را برش بدهید سبک برش رغ ها کانلا سلیقه ایی هست میتوانید به صورت مکعبی و یا به سبک ژولین باریک باریک خرد کنید که بعدا مرغ حلزونی درست کنید.
ما روش باریک را انتخاب میکنیم.
یک ظرف بزرگ بیاورید باید سس مرینت ( سس مزه دار کردن ) را آماده کنیم.
در ظرف رب گوجه فرنگی ، سس کچاپ ، 4 قاشق سس باربیکیو ، هم بزنید و روغن زیتون ، فلفل سیاه ، نمک ، پودر آویشن ، فلفل قرمز و پودر پاپریکا را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
تکه های برش خورده مرغ ترکیه ایی را داخل سس خوب ماساژ میدهیم.
حدودا بین 10 تا 15 دقیقه اجازه بدهید مرغ داخل سس بماند تا خوب مزه دار شود.
اکنون سراغ بادمجان های کبابی میرویم آنها را اخل یک کیسه فریزر می اندازیم و در آن را میبندیم تا عرق کنند که پوست انها راحت جدا شود.
سپس پوست بادمجان ها را جدا کنید و با چاقو آنها را خرد خرد کنید.نوع بورانی این غذا این است که نباید بادمجان ها را کاملا له کنید باید با چاقو به گونه ای خرد کنید که تکه های بادمجان را زیر دندان حس کنید.
سراغ حبه سیرها بروید سیر ها را خرد و کاملا له کنید.
به بادمجان های خرد شده نمک ، فلفل سیاه و سیر له شده را اضافه میکنید تا مزه دار شود.
یک کاسه آماده کنید و بادمجان ها را درون آن بریزید و یوگو ماست را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.
سیخ های چوبی را خیس کنید. و مرغ های مزه دار شده را به صورت حلزونی سیخ بگیرید.
تابه را روی گاز بگذارید کمی روغن زیتون بریزید و مرغ ها را سرخ کنید.برا چند ثانیه با حرارت زیاد مرغ ها را برمیگردانیم و حرارت را کم میکنیم. فرصت دهید تا مرغ های تذکیه ایی ما ارام ارام بپزد.زمانی زیادی نمی برد تا مرغ ها پخته شود.
برا تزیین یک فلفل را تکه تکه میکنیم.
ترکیب بادمجان و یوگو ماست را کف ظرف سرو غدا میریزیم و مرغ ها را از سیخ خارج کرده و روی آن میچینیم و روی مرغ ها را با تکه های فلفل سبز تزیین میکنیم.البته عمل تزیین کرده غذا کاملا سلیقه ای است و شما به هر صورتی که بخواهید میتوانید غذای خود را تزیین کنید.
برای مرحله اخر کره را در همان تابه مرغ ها ( چون مزه دار است) آب کنید و روی مرغ ها بریزید.


مرغ ترکیه ایی

در آینده طرز تهیه مرغ جهنمی را هم برای شما عزیزان آموزش خواهیم داد.
نظرات خود را در مورد این آموزش با ما در میان بگذارید.
نوش جان



نظرات
نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

آخرین مطلب

Recent Posts

پربیننده ترین مطالب

Favorite Posts

لینک های سایت

Links