دستور پخت نان آلوپراتا هندی اصل مسابقه دستپخت

دستور پخت نان آلوپراتا هندی اصل مسابقه دستپخت -  طرز تهیه

اختصاصی سایت و برنامه و مسابقه دستپخت آموزش آشپزی غذاهای ایرانی و فرنگی سر آشپزها

نان آلوپراتای هندی

طرز تهیه نان آلوپراتای هندی

برای مشاهده این آموزش در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

از سری مجموعه آموزشی آشپزشو با آموزش آشپزی غذای فرنگی با آموزش درست کردن یک نوع یک نان سنتی هندی به نام آلو پراتا که به نان سیبز زمینی معروف و خوشمزه از کشور هندوستان در خدمت شما کدبانو های عزیز و علاقه مندان به آشپزی هستیم.


آلو به زبان هندی یعنی سیب زمینی پس پایه این نان سیب زمینی می باشد.
مواد لازم برا 3 تا 3 نفر


مئواد لازم برای خمیر آلوپراتا :


آرد سبوس دار 400 گرم
شکر 3 گرم
مخمر 3 گرم
نمک 4 گرم
روغن 3 گرم
آب 190 گرم


 مواد لازم برای لایه میبانی آلوپراتا :


گشنیز خشک 1 قاشق چایخوری
نعنا خشک 1 قاشق چایخوری
گشنیز تازه خرد شده 3 قاشق غذاخوری
فلفل چیلی سبز 2 عدد
نیمی از یک پیاز
پودر زنجبیل 1/2 قاشق چایخوری
پودر میخک 1/4 قاشق چایخوری
فلفل قرمز به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
سیب زمینی 2 عدد بزرگ
زیره سبز 1/2 قاشق چایخوری
کره 1 عدد

دستور پخت :


نیمی از آب را به درجه 37 سانتی گراد میرسانیم تا بتوانیم مخمر را عمل بیاوریم.
نکته : مخمر را نباید در ظرف فلزی ریخت یا از قاشق فلزی استفاده کرد به همین خاطر مخمر را در ظرف چینی میریزیم.
  3 گرم شکر را به مخمر اضافه میکنیم که نقش غذای مخمر را دارد.
و آبی که گرم کرده ایم را روی مخمری که در ظرف چینی هست میریزیم. و کنار میگذاریم تا عمل بیاید.
اکنون سراغ سیب زمینی ها میرویم یک قابلمه بگذارید و آب بریزید و سیب زمینی های 4 قاچ را داخل آن بریزید تا بپزد.
تا سیب زمینی می پزد به سراغ سبزیجات می رویم.
و انها را در هاون میریزیم و حسابی مخلوط میکنیم و هم میزنیم.


طرز تهیه خمیر نان آلوپراتا :


آرد را در طرف میریزیم ، مخمر را اضافه میکنیم و ورز میدهید و آن نمیمی از آب که باقی مانده بود را آرام آرام به خمیر اضافه میکنیم و ورز میدهیم. نمک و کمی روغن
هم اضافه میکنیم و ورز میدهیم سپس 20 دقیقه به خمیر فرصت استراحت کردن بدهید.
سراغ پیاز و گشنیز میرویم و آنها را حسابی خرد میکنیم.
فلفل سبز را هم حسابی خرد میکنیم.
سراغ سیب زمینی ها بروید اگر پخته شده اند آب کش و پوست بکنید.
و سپس سیب زمین ها را با گوشتکوب حسابی بکوبید موقع اضافه کردن ادویه هاست ، کمی نمک ، پودر زیره سبز ؛ فلف قرمز ،پودر میخک ، پودر زنجبیل و مجددا بکوبید سیب زمین ها را و مقداری کره هم اضافه کنید.
کره باعث می شود مواد خوب گرفته شون و باعث لطافت پوره می شود.
محددا سیب زمینی ا را میکوبید و الان زمان اضافه کردن سبزیجات خشک و تاره است.
 نعنا خشک ، گشنیز تازه ، فلفل چیلی و پیاز حسابی ورز بدهید و هم بزنید. مقداری گشنیز خشک هم اضافه کنید. و ورز میدهید. ( مایه میانی آلوپراتا آماده شد).
مایه میانی را کنار بگذارید.
اکنون باید سراغ خمیر برویم و پهن کنیم خمیر را.
به دو روش می شود آلو پراتا را پخت.
یکی اینکه خمیر را پهن کنید مایه میانی را روی آن پهن کنید و مجددا روی ان یه لایه دیگر خمیر قرار دهید و دور آن را ببندید و سرخ کنید. و یا خمیر را چانه کنید و وسز آن مایه میانی سیب زمینی را بریزید و سپس خمیر را با  پهن کنید.
که ما از روش دوم استفاده میکنیم.
یک تابه روی گاز بگذارید و کمی روغن اضافه کنید و خمیر را روی روغن بیندازید تا سرخ شود.
برای پخت این نان به روغن زیادی احتیاج نیست.
هنگام پخت نام با چنگال چند تا سوراخ روی نان بزنید تا پف نکند و حسابی پخته شود.

 

نان آلوپراتا هند

 

نظرات خود را در مورد این آموزش با ما در میان بگذارید.
در آینده طرز تهیه ی نان هندی پاراتا و طرز تهیه نان هندی چپاتیرا و پانی پوری هندی هم خدمت شما آموزش خواهیم داد.

نوش جان

نظرات
نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

آخرین مطلب

Recent Posts

پربیننده ترین مطالب

Favorite Posts

لینک های سایت

Links