طرز تهیه پلو مخصوص اندونزی خوشمره پلو با میگو

طرز تهیه پلو مخصوص اندونزی خوشمره - دستور پخت

اختصاصی سایت و برنامه و مسابقه دستپخت و مامی سایت آموزش آشپزی غذاهای ایرانی و فرنگی سر آشپزها

پلو مخصوص اندونزی

آموزش پخت پلو مخصوص اندونزی

برای مشاهده این آموزش در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
از سری مجموعه آموزشی آشپزشو با آموزش آشپزی غذای فرنگی و ملل با یک نوع غذای معروف و پرطرفدار و ارزان کشور اندونزی به نام پلو مخصوص اندونزی با میگو در خدمت شما کدبانو های عزیز و علاقه مندان به آشپزی هستیم.
بزودی طرز تهیه پلو یونانی با مرغ را هم در سایت قرار خواهیم داد.
مواد لازم :

برنج ۷۵۰ گرم
میگو تاره ۵۰۰ گرم
گوشت سینه مرغ بدون پوست ۴۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
تره فرنگی خام ۲۰۰ گرم
سیر ۵۰ گرم
زنجبیل ۱ قاشق مربا خوری
چاشنی هندی ۱ قاشق مربا خوری
روغن ۲۰۰ گرم
فلفل قدری
نمک قدری

دستور پخت :

برنج را به طریق کته ساده طبخ می‌نمائیم.
میگو را تمیز کرده در آب جوشیده یکی دو جوش می‌دهیم.
بعد تره فرنگی و سیر را خرد می‌نمائیم با دو قاشق روغن کمی سرخ می‌کنیم.
مرغ و میگو را داخل آن کرده رب گوجه فرنگی، زنجبیل، جوز هندی و کمی نمک و فلفل با یک لیوان آب مرغ داخل این مواد می‌ریزیم می‌گذاریم چند جوش بزند و آب آن کشیده شود.
بعد وسط کته را باز کرده این مواد را داخل آن می‌ریزیم و روی آن را با برنج می‌پوشانیم، می‌گذاریم که کته دم بکشد.

نظرات خود را در مورد این آموزش با ما در میان بگذارید.
نوش جان
نظرات
نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

آخرین مطلب

Recent Posts

پربیننده ترین مطالب

Favorite Posts

لینک های سایت

Links