دستور پخت کباب مالای هندی با تزیین

دستور پخت کباب مالای هندی با تزیین -  طرز تهیه

اختصاصی سایت و برنامه و مسابقه دستپخت آموزش آشپزی غذاهای ایرانی و فرنگی سر آشپزها

کباب مالای هندی

طرز تهیه کباب مالای هندی

برای مشاهده این آموزش در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

از سری مجموعه آموزشی آشپزشو با آموزش آشپزی غذای فرنگی و یک نوع کباب از کشور هندوستان در خدمت شما کدبانو های عزیز و علاقه مندان به آشپزی هستیم.


مواد لازم برای 2 نفر :


سینه مرغ 500 گرم

زنجبیل رنده شده 20 گرم

پودر گیشنیز 1 قاشق غداخوری

سیر له شده یا رنده شده 2 عدد

پودر زیره سبز 1/2 قاشق چایخوری

ماست 2 قاشق غداخوری

لیموی تازه یا آبلیمو

فلفل تند ساطوری 2 عدد

فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری

خانه ترش 2 قاشق غذاخوری

گشنیز تازه ساطوری 2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون 50 گرم

نمک و روغن به مقدار لازم


طرز تهیه کباب مالای هندی :


برای شروع پوست زنجبیل را بگیرید. و با رنده ریز آن را رنده کنید.

سیر را پوست بگیرید و آن را خرد کنید و به زنجبیل رنده شده اضافه کنید.

گشنیز را هم خرد کنید و به زنجبیل و سیر اضافه کنید.

فلفل چیلی را هم خرد کنید و به مواد بیافزایید.

ترکیب سبزیجات را فعلا کنار بگذارید.

سینه مرغ ها را روی تخته به مکعب های 2 سانت به یک شکل برش بدهید. توجه کنید که همیشه بعد از کار با مرغ چاقو و تخته را خوب باید بشویید.

تابه را کمی داغ کنید و پودر زیره سبز و پودر گشنیز را کمی در آن تفت بدهید این کار باعث می شود بو و عطر این ادویه ها دو چندان شود.( برای تفت دادن ادویه هیچ گاه از روغن استفاده نکنید فقط باید ادویه گرم شوند).


اکنون مرغ های برش خورده را به سبزیجاتی که از قبل آماده کردیم اضافه میکنیم.

فلفل ، نمک ، ماست همزده و در نهایت خامه ترش را به آن اضافه میکنیم.ادویه های تفت داده شده را هم به آن اضافه میکنیم.

آب لیمو تازه را هم اضافه میکنیم، مواد را خوب هم میزنیم.

به مدت 30 تا چهل دقیقه بگذارید تا مرغ در این مواد استراحت کند و جابیوفتد.

سیخ های چوبی را از قبل در آب خیس کنید و مرغ ها را به سیخ بزنید. ( این کباب را هم میتوان رو منقل درست کرد و هم در تابه گرین با روغن بسیار بسیار کم ).


تابه گریل را روی حرارت کم بگذارید تا گرم شود.مقدار بسیار بسیار کمی در تابه بریزید.

توجه داشته باشید برای پختن کباب مالای هندی به روغن خیلی کمی نیاز داریم.

سیخ های مرغ را درون تابه گریل میگذارم تا پخته شود.توجه داشته باشید که هر دو طرف مرغ را باید در تابه برعکس کنید تا خوب بپزد.


برای تزیین این کباب کمی گشنیز را خرد میکنیم.کمی قارچ خرد میکنیم و گشنیز و قارچ را یک تفت کمی میدهیم برای تزیین به عنوان دورچین در کباب مالای هندی خود استفاده کنیم.

مقداری ماست در کف ظرف میریزیم و پس از پخته شدن کباب ها با استفاده از دورچین و... غذا را تزیین میکنیم.

کباب مالای هندی

نظرات خود را در مورد این آموزش با ما در میان بگذارید.
نوش جان

نظرات
نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

آخرین مطلب

Recent Posts

پربیننده ترین مطالب

Favorite Posts

لینک های سایت

Links