طرز تهیه مسقطی لیمویی اصل خوشمزه دستپخت - دستور پخت

طرز تهیه مسقطی لیمویی اصل خوشمزه دستپخت - دستور پخت

اختصاصی سایت و برنامه دستپخت و به خانه برمیگردیم آموزش آشپزی غذاهای ایرانی و فرنگی سر آشپزها

طرز تهیه مسقطی لیمو

دستور مسقطی لیمویی

برای مشاهده این آموزش در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

از سری مجموعه آموزشی آشپزشو با آموزش شیرینی سنتی ایرانی با آموزش یک نوع شیرینی سنتی ایرانی که در شیراز و لار ( لاری ) هم به عنوان مسقطی شیرازی طرفداران زیادی دارد در خدمت شما کدبانو های عزیز و علاقه مندان به آشپزی هستیم.

مواد لازم برای 2 تا 3 نفر :
شکر 200 گرم
نشاسته گل 100 گرم
گلاب 1/4 پیمانه
کره 100 گرم
خلال پسته 25 گرم
خلال بادام 25 گرم
لیموی تازه 1 عدد
زعفران 1/4 پیمانه
روغن به میزان لازم

دستور پخت :
نشاسته را در پنج تا شش پیمانه
آب سرد حل کرده و از صافی رد میکنیم.
سپس در ظرف لعابی تمیزی ریخته و ظرف را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم میزنیم.
تا مایه جوش امده و کمی غلیظ شود.
شکر ، گلاب ، خلال بادام و پسته را اضافه و مخلوط میکنیم.
کره را هم به مایه اضافه و هم میزنیم تا غلیط و شفاف شود.
سپس به آن آب لیمو و زعفران اضافه کرده و مسقطی را در طرفی که کف و دیواره های ان را چرب کرده ایم ریخته و سطح روی ان را صاف میکنیم.
و پس از خنک شدن به طرف دلخواه برش میزنیم.
میتونید از قالب ای سیلیکونی هم به شکل دلخواه استفاده نماید فقط چرب کردن قالب ها فراموش نشود.

نظرات خود را در مورد این آموزش با ما در میان بگذارید.
نوش جان
نظرات
نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

آخرین مطلب

Recent Posts

پربیننده ترین مطالب

Favorite Posts

لینک های سایت

Links