دستور پخت پاکورای پیاز مسابقه دستپخت - طرز تهیه
اختصاصی سایت و برنامه و مسابقه دستپخت آموزش آشپزی غذاهای ایرانی و فرنگی سر آشپزها
طرز تهیه پاکورای پیاز
از سری مجموعه آموزشی آشپزشو با آموزش آشپزی غذای فرنگی و با یک نوع پاکورا خوشمزه و آسان و راحت در خدمت شما کدبانو های عزیز و علاقه مندان به آشپزی هستیم.
دستور پخت پاکورا پیاز
مواد لازم برای 2 تا 3 نفر:
پیاز ۳ عدد
هتل چینی تازه ۲ عدد
گشنیز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
آرد لپه یک پیمانه
دانه رازیانه کوبیده شده یک قاشق چای خوری
آرد برنج یک دوم پیمانه
فلفل قرمز یک دوم قاشق چای خوری
نعنای تازه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
روغن به مقدار لازم
دستور پخت پاکورای پیاز:
پیازها خلالی خرد می کنیم و نمک می زنیم تا آب پیاز کشیده شود فلفل چیلی نعنا و گشنیز را خورد میکنیم و با هم مخلوط می کنیم .
آرد لپه با آرد برنج را اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم.
سپس فلفل قرمز و رازیانه کوبیده شده را هم میریزیم.
خوب مواد را با هم مخلوط می کنیم.
مقداری از مواد را در دست به هر صورتی که میخواهیم شکل می دهیم و در روغن داغ سرخ می کنیم .
نوش جان