دستور پخت خورشت چغرتمه گیلانی اصیل مسابقه دستپخت - طرز تهیه
اختصاصی سایت و برنامه دستپخت و به خانه برمیگردیم آموزش آشپزی غذاهای ایرانی و فرنگی سر آشپزها
طرز تهیه خورشت چغرتمه گیلان
برای مشاهده این آموزش در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
مواد اولیه برای 2 نفر :
سینه مرغ 1 عدد
تخم مرغ 1 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
آرد برنج 1 قاشق غذاخوری
زعفران 1/2 پیمانه
پودر فلفل ، نمک ، آب نارنج و روغن به میزان لازم
دستور پخت :
در مرحله اول برای پخت چغرتمه گیلان
پیاز را خرد خرد میکنیم و پیاز داغ درست میکنیم.
2 حبه سیر را خرد میکنیم و سپس با لبه چاقو له کنید.
پیاز ها کم کم طلایی میشوند سیر را هم به پیاز اضافه میکنیم.
سراغ سینه مرغ میرویم و مکعبی برش میدهیم.
مرغ ها را هم به پیاز و سیر اضافه میکنیم ، چند دقیقه فرصت بدهید مرغ در سیر و پیاز تفت بخورد.
زعفران را اضافه میکنیم و سپس نمک و فلفل سیاه خورش چغرتمه را اندازه و اضافه میکنیم.
وسط خورش را باز کنید و آرد برنج را اضافه و آرام آرام تفت بدهید و سپس با خورشت هم بزنید.
اکنون آب را به خورش اضافه میکنیم.چند دقیقه فرصت دهید مرغ پخته شود و هم آب خورشت چغرتمه جمع شود.
پس از اینکه آب خورش کم شد آب نارنج به میزان دلخواه را اضافه میکنیم.چند دقیقه دیگر فرصت پخت به خورشت بدهید.
در این زمان تخم مرغ را داخل کاسه بشکنید و خوب هم بزنید برای اینکه تخم مرغ در خورشت بریده بریده نشود حرارت خورشت را بسیار کم یا خاموش کنید.
و تخم مرغ همزده را آرام آرام به خورشت چغرتمه اضافه کنید.
خورشت را به دلخواه تزیین کنید و همراه با برنجی که به طور معمولی دم کرده اید میل نمایید.