اختصاصی سایت و برنامه و مسابقه دستپخت آموزش آشپزی غذاهای ایرانی و فرنگی سر آشپزها
دستور پخت راتاتویی در قابلمه
از سری مجموعه آموزشی آشپزشو با آموزش آشپزی غذای فرنگی و غذای ملل با آموزش درست کردن راتاتویی یک غذای معروف ، خوشمزه و پرطرفدار در خدمت شما کدبانو های عزیز و علاقه مندان به آشپزی هستیم.
راتاتویی شف طیبه - طرز تهیه راتاتویی اصل بدون فر
مواد لازم برای 2 نفر :
پیاز 1 عدد
بادمجان 2 عدد
کدو 2 عدد
گوجه فرنگی 1 عدد
فلفل دلمه ای رنگی 4 عدد
سیر 2 حبه
جعفری 1 قاشق غذاخوری
آویشن به میزان لارم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازرم
روغن
دستور پخت و طرز تهیه :
بادمجان و کدو را پوست کنده و حلقه ای خرد میکنیم و سرخ میکنیم.
پیاز را خلالی خرد کرده ،سیر و فلفل دلمه ای را هم خرد کرده و پس از سرخ شدن بادمجان و کدو ، پیاز را تفت میدهیم. تا نرم شود ، سپس سیر را اضافه میکنیم.
و پس از آن فلفل ذلمه ای را افزوده و تفت می دهیم.
گوجه ها را هم حلقه ای خرد میکنیم و به پیاز اضافه میکنیم. و پس از کمی تقت دادن ، بادمجان و کدوی سرخ شده را به مخلوط پیاز و سیر و گوجه فرنگی اضافه میکنیم.
نمک ، فلفل و آویشن را هم اضافه میکنیم.
و در پایان جعفری خرد شده را به مواد در حال تفت افزوده و کمی تفت میدهیم.
نوش جان