دستور پخت سوپ چیکن فاهیتا مسابقه دستپخت - طرز تهیه مرغ
اختصاصی سایت و برنامه و مسابقه دستپخت آموزش آشپزی غذاهای ایرانی و فرنگی سر آشپزها
طرز تهیه سوپ چیکن فاهیتا
از سری مجموعه آموزشی آشپزشو با
یک نوع پی غذا و سوپ با مرغ با خامه و پنیر در خدمت شما
کدبانو های عزیز و علاقه مندان به آشپزی هستیم.
مواد لازم برا 2 نفر :
سینه مرغ 1 عدد
فلفل دلمه ای سبز 1 عدد
پیاز 1 عدد
ذرت کنسروی 50 گرم
پوره گوجه فرنگی 3 قاشق غدا خوری
قرص عصارع مرغ 1 عدد
خامه 100 گرم
پنیر پرچرب 50 گرم
گشنیز و چیپس تورتیلا برای تزیین
نمک و روغن به میزان لازم
طرز پخت :
پیاز را خلالی و خرد و طرخ میکنیم نیازی نیست که پیاز کاملا سرخ و پیاز داغ شود همین که یکم رنگ بگیرد و آبش را از دست بدهد و پخته شود کافیست.
فلف دلمه ای سبز را به صورت نگینی خرد میکنیم. و به پیاز ها اضافه میکنیم.
کمی بعد قرص عصارع مرغ را هم اضافه میکنم همراه با کمی نمک.
استخوان های سینه مرغ را جدا میکنیم و بصورت کامل به محتویات ظرف اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم و سپس 3 قاشق پوره گوجه فرنگی ر اضافه میکنیم. و مجددا تفت میدهیم.
مقداری آب به محتویات اضافه کنید و بگذارید به مدت 10 دقیقه پخته شود.
درست کردن مایه خامه و پنیر و ادویه فاهیتا :
پنیر را در کاسل میریزیم و تقریبا پخشش میکنیم.خامه صبحانه و ادویه فاهیتا را هخم به آن اضافه کنید. و هم میرنیم.
زمانی که مرغ ها در سوپ پخته شده بود مرغ را از سوپ در می آوریم و مایه خامه و پنیر و ادویه فاهیتا را به آن اضافه میکنیم.
آرام آرام سوپ را هم میزنیم تا خامه و پنیر در آن حل شود
سپس ذرت ها را و سینه مرغ را ریش ریش میکنیم و به صوت اضافه میکنیم.
و برای 15 دقیقه فرصت پخت بدهید تا سوپ پخته شود.
هنگام سرو هم سوپ را با گشنیز و چیپس تورتیلا تزیین کنید.