دستور پخت اسکالوپ مرغ دستپخت - طرز تهیه
طرز تهیه چیکن اسکالوپ
اختصاصی سایت و برنامه و مسابقه دستپخت آموزش آشپزی غذاهای ایرانی و فرنگی سر آشپزها
طرز تهیه اسکالوپ مرغ
طرز تهیه چیکن اسکالوپ فرانسوی
مواد اولیه برای 1 نفر :
سینه مرغ 1 عدد
قارچ 2 عدد
پوره گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
پنیز موزارلا 2 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی تازه 1 عدد
جعفری خرد شده 10 گرم
آرد سفید 1 پیمانه
پودر پاپریکا ، پودر سیر ، پودر اویشن ، نمک ، فلفل سیاه به میزان لازم
روغن 1 لیتر
روغن زیتون 2 قاشق غداخوری
کره 1 عدد
دستور پخت :
سینه مرغ را کامل روی تخته پهن کنید و از وسط برش دهید روی سینه مرغ یک کیسه پلاستیکی پهن کرده و آرام آرام با بیفت کوپ بکوبید و ضربه بزنید.مواظب باشید سینه مرغ پاره نشود.
برای مزه دار کرده سینه مرغ ، پودر آیشن ، پودر سیر و پودر پاپریکا ، نمک و فلفل سیاه را مخلوط میکنیم و سینه مرغ را آرام رام در آن ماساژ میدهیم.
روغن زیتون را هم به محتویات اضافه میکنیم.
سینه مرغ را برای 15 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
گوجه فرنگی را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
جعفری ها را هم خرد خرد کنید.
2 عدد قارچ را هم ریز خرد میکنیم.
تابه را روی گاز میذاریم تا گوچه ها را با روغن تفت میدهیم، کره و مقداری روغن زیتون ر در تابه میریزیم و گوجه ها را تفت میدهیم.
فرصت دهید تا گوجه ها حسابی نرم شوند و پودر اویشن ، پودر سیر ، پودر پاپریکا ، نمک و فلفل سیاه را هم به گوجه اضافه میکینم ، سپس پوره گوجه فرنگی و قارچ ها و جعفری را هم اضافه میکنیم.
زیر مخلوط را خاموش میکنیم و سراغ سینه مرغی میرویم که اکنون مزه دار شده است.
سینه مرغ را پهن میکنیم از محتویاتی که درست کردیم را وسط سینه مرغ میریزیم و کمی پنیر موزارلا هم روی آن ها میریزیم و لبه های آن را با استفاده از خلال دندان میبندیم و سینه مرغ ها در آرد قرار میدهیم پس از آن که آردی شد در روغن سرخ میکینم به مدت 5 تا 10 دقیقه .
پس از سرخ شدن وقتی که روغن اضافی از مزغ گرفته شد به هر روشی که تمایل دارید سینه ها را برش و تزیین و سرو کنید.