دستور پخت خورشت کاری مرغ و انبه تایلندی با برنج نارگیلی - طرز تهیه
غذای تایلندی با شیر نارگیل - غذای تایلندی با مرغ - طرز تهیه برنج نارگیلی
اختصاصی سایت و برنامه و مسابقه دستپخت آموزش آشپزی غذاهای ایرانی و فرنگی سر آشپزها
طرز تهیه خورشت کاری مرغ و انبه تایلندی با برنج نارگیلی
برای مشاهده این آموزش در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
از سری مجموعه آموزشی آشپزشو با آموزش آشپزی غذای فرنگی و غذای ملل با آموزش درست کردن یک نوع خورشت پرطرفدار و خوشمزه مرغ از کشور تایلند که با انبه طبخ می شود. در خدمت شما کدبانو های عزیز و علاقه مندان به آشپزی هستیم.
مواد لازم برای 2 نفر :
برنج 2 پیمانه
پودر نارگیل 50 گرم
شیر نارگیل 1 لیوان
فیله مرغ 6 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
زنجبیل تازه 2 تکه
کنسرو انبه 1 عدد
پودر کاری 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 2 عدد
گشنیز خرد شده برای تزیین 50 گرم
لیمو ترش 2 عدد
نشاسته ذرت 1قاشق چایخوری
استاک مرغ 1 پیمانه
رب کاری قرمز 1 قاشق غذاخوری
دستور پخت :
آبجوش میگذاریم برای تهیه برنج
فیله های مرغ را رگ گیری (دمار گیری) میکنیم.
مرغ ها را به تکه های 2 سانتی خرد میکنیم.
برنج را به آب جوش اضافه میکنیم و اجازه میدهیم کمی آب برنج جمع شود سپس شیر نارگیل و پودر نارگیل و کمی روغن اضافه میکنیم و در قابلمه را میگزاریم تا مجدد جوش بیاید. این روش همان دم کردن برنج معمولی هست فقط با این تفاوت که به این برنج شیر نارگیل و پودر نارگیل اضافه می شود.پس برنج را به صورتی که گفته شد دم میکنیم و میپزیم.
پیاز ها را هم خرد میکنیم.
سیر ها را خرد و له میکنیم و زنجبیل ها را هم پوست کنده و رنده میکنیم.
تابه را روی گاز میگذاریم پیاز ها را تفت میدهیم نزدیک طلایی شدن که بود سیر و زنجبیل را هم به آن اضافه میکنیم.
نمک ، فلفل سیاه ، پودر کاری ، رب قرمز کاری ( پوره کاری قرمز )را به پیازها اضافه میکنیم و تفت میدهیم.فیله های مرغ را هم به محتویات تابه اضافه میکنیم و حرارت را کم میکنیم.
کمپوت انبه را در ظرفی ریخته و با کوشت کوب برقی خوب له میکنیم.
مرغ ها در تابه که پخته شد یک صاقی برمیداریم و کمپوت انبه را از صافی رد کرده و به محتویات تابه اضافه میکنیم.
استاک مرغ را هم اضافه میکنیم و زیر خورشت را کم میکنیم و به مدت 15 دقیقه فرصت پخت میدهیم.کم هم نشاسته ذرت اضافه میکنیم.
چهار پنج دقیقه قبل از پخت نهایی کمی فلفل چیلی و شیر نارگیل و آب لیمو به خورشت کاری مرغ اضافه میکنیم. و پنج دقیقه دیگر میگذاریم خورشت جا بیوفتد.
گشنیز ها را و فلفل چیلی را هم خرد میکنیم.
خورشت را بر اساس سلیقه شخصی خود با گشنیز تزیین و سرو کنید.
نظرات خود را در مورد این آموزش با ما در میان بگذارید.
نوش جان