دستور پخت کاری مرغ قرمز تایلندی اصل مسابقه دستپخت - طرز تهیه

دستور پخت کاری مرغ قرمز تایلندی اصل مسابقه دستپخت - طرز تهیه و درست کردن

غذای تایلندی با مرغ - غذای تایلندی با شیر نارگیل

اختصاصی سایت و برنامه و مسابقه دستپخت آموزش آشپزی غذاهای ایرانی و فرنگی سر آشپزها

طرز تهیه کاری مرغ قرمز تایلندی

طرز تهیه کاری مرغ قرمز تایلندی

برای مشاهده این آموزش در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

از سری مجموعه آموزشی آشپزشو با آموزش آشپزی غذای فرنگی و غذای ملل با آموزش درست کردن یک نوع خوراک مرغ تایلندی معروف به کاری مرغ قرمز تایلندی خوشمزه  در خدمت شما کدبانو های عزیز و علاقه مندان به آشپزی هستیم.

مواد لازم برای 2 نفر :

پیاز کوچک 1 عدد

فلفل دلمه ای 1 عدد

سیر 2 حبه

زنجبیل تازه 1 تکه متوسط

آب لیمو 1 قاشق غذاخوری

لمون گرس 1 قاشق غذاخوری

چیلی تازه 2 عدد

گشنیز خرد شده 1 قاشق غذاخوری

مغز ران مرغ 2 عدد

شیر نارگیل 1 پیمانه

 رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

کنسرو گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

فیش سس 1 قاشق چایخوری

پوره کاری قرمز تایلندی 1 قاشق چایخوری

شکر قهوه ای 1 قاشق چایخوری

نمک و روغن به میزان لازم


دستور پخت :


در اولین قدم سیر ها را خرد و له میکنیم.

فلفل چیلی را هم خرد میکنیم.

زنجبیل را هم پوست کنده و رنده میکنیم.

تابه را روی گاز میگذاریم، زنجبیل فلفل و سیرها را تفت می دهیم.

حرارت گاز را کم میکنیم.

پیاز و فلفل دلمه را هم خرد میکنیم. پیاز را زیاد خرد نکنید درشت خرد باشد.

پیاز و فلفل دلمه را هم به تابه اضافه میکنیم.

1 قاشق چایخوری پوره قرمز تایلندی را هم اضافه میکنیم.

تا تفت اولیه این مواد صورت میگیرد سراغ مرغ ها می رویم و به صورت بزرگ تکه تکه میکنیم. و مرغ ها را هم به محتویات تابه اضافه میکنیم.

فیش سس ، کنسرو گوجه فرنگی و رب گوچه فرنگی را هم اضافه میکنیم و هم میزنیم.

آب لیمو و لمون گرس را هم اضافه میکنیم.لمون گرس اگر خشک بود در آب خیس کنید و خرد و اضافه کنید.

مقداری هم پوست لیمو ( زست لیمو ) هم اضافه میکنیم ( با پوست کم مقداری از سطح پوست لیمو را جدا کرده و اضافه میکنیم).

شکر قهوه ای و نمک و کمی آب را هم اضافه میکنیم و برای 20 دقیقه فرصت پخت میدهیم به کاری قرمز تایلندی.

5 دقیقه مانده به پخت غذا شیر نارگیل را هم اضافه میکینم.

زیر غذا را هم کم میکنیم.

گشنیز ها را هم برای تزیین خرد میکنیم و پس از کشیدن غذا در ظرف سرو روی غذا را با گشنیزهای خرد شده تزیین میکنیم.

کاری مرغ قرمز تایلندی

نظرات خود را در مورد این آموزش با ما در میان بگذارید.

نوش جان

نظرات
نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

آخرین مطلب

Recent Posts

پربیننده ترین مطالب

Favorite Posts

لینک های سایت

Links