دستور پخت کاری مرغ قرمز تایلندی اصل مسابقه دستپخت - طرز تهیه و درست کردن
غذای تایلندی با مرغ - غذای تایلندی با شیر نارگیل
اختصاصی سایت و برنامه و مسابقه دستپخت آموزش آشپزی غذاهای ایرانی و فرنگی سر آشپزها
طرز تهیه کاری مرغ قرمز تایلندی
از سری مجموعه آموزشی آشپزشو با آموزش آشپزی غذای فرنگی و غذای ملل با آموزش درست کردن یک نوع خوراک مرغ تایلندی معروف به کاری مرغ قرمز تایلندی خوشمزه در خدمت شما کدبانو های عزیز و علاقه مندان به آشپزی هستیم.
مواد لازم برای 2 نفر :
پیاز کوچک 1 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
سیر 2 حبه
زنجبیل تازه 1 تکه متوسط
آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
لمون گرس 1 قاشق غذاخوری
چیلی تازه 2 عدد
گشنیز خرد شده 1 قاشق غذاخوری
مغز ران مرغ 2 عدد
شیر نارگیل 1 پیمانه
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
کنسرو گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
فیش سس 1 قاشق چایخوری
پوره کاری قرمز تایلندی 1 قاشق چایخوری
شکر قهوه ای 1 قاشق چایخوری
نمک و روغن به میزان لازم
دستور پخت :
در اولین قدم سیر ها را خرد و له میکنیم.
فلفل چیلی را هم خرد میکنیم.
زنجبیل را هم پوست کنده و رنده میکنیم.
تابه را روی گاز میگذاریم، زنجبیل فلفل و سیرها را تفت می دهیم.
حرارت گاز را کم میکنیم.
پیاز و فلفل دلمه را هم خرد میکنیم. پیاز را زیاد خرد نکنید درشت خرد باشد.
پیاز و فلفل دلمه را هم به تابه اضافه میکنیم.
1 قاشق چایخوری پوره قرمز تایلندی را هم اضافه میکنیم.
تا تفت اولیه این مواد صورت میگیرد سراغ مرغ ها می رویم و به صورت بزرگ تکه تکه میکنیم. و مرغ ها را هم به محتویات تابه اضافه میکنیم.
فیش سس ، کنسرو گوجه فرنگی و رب گوچه فرنگی را هم اضافه میکنیم و هم میزنیم.
آب لیمو و لمون گرس را هم اضافه میکنیم.لمون گرس اگر خشک بود در آب خیس کنید و خرد و اضافه کنید.
مقداری هم پوست لیمو ( زست لیمو ) هم اضافه میکنیم ( با پوست کم مقداری از سطح پوست لیمو را جدا کرده و اضافه میکنیم).
شکر قهوه ای و نمک و کمی آب را هم اضافه میکنیم و برای 20 دقیقه فرصت پخت میدهیم به کاری قرمز تایلندی.
5 دقیقه مانده به پخت غذا شیر نارگیل را هم اضافه میکینم.
زیر غذا را هم کم میکنیم.
گشنیز ها را هم برای تزیین خرد میکنیم و پس از کشیدن غذا در ظرف سرو روی غذا را با گشنیزهای خرد شده تزیین میکنیم.
نوش جان