طرز تهیه شکر پلو و قیمه بوشهری مسابقه دستپخت - دستور پخت
اختصاصی سایت و برنامه و مسابقه دستپخت و مامی سایت آموزش آشپزی غذاهای ایرانی و فرنگی سر آشپزها
طرز تهیه شکرپلو و قیمه بوشهری اصیل
برای مشاهده این آموزش در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
از سری مجموعه آموزشی آشپزشو با آموزش آشپزی غذای ایرانی
با آموزش یک غذای اصیل درجه 1 سنتی ایرانی از جنوب کشور بوشهر در خدمت شما کدبانو های عزیز و علاقه مندان به آشپزی هستیم.
مواد لازم برای 2 نفر :
لیمو عمانی به مقدار لازم
پودر زیره سبز 1/2 قاشق چایخوری
لپه خیس خورده 100 گرم
گوشت 200 گرم
پیاز کوچک 1عدد
سیب زمینی 1 عدد
زرد چوبه 1قاشق چایخوری
زعفران به میزان لازم
دارچین 1/8 قاشق چایخوری
گلاب به میزان لازم
رب گوجه فرنگی - روغن - نمک - فلفل سیاه به مقدار لازم
هل سبز 1 عدد.
دستور پخت :
برای پخت برنج آب جوش آماده کنبد و برنج را به روش آبکش آماده کنید.
در ادامه پیاز را خرد کرده و کمی تفت می دهید.
سپس گوشت قیمه را به ان اضافه میکنید. و پس از انکه کمی گوشت وپیاز را تفت دادید ادویه جات را داخل آن میریزید (زیره سبز اختیاری است). و بعد لپه را اضافه میکنید.
و در نهایت سیب زمینی ها را خرد کرده و داخل مواد میریزید و کاملا طبخ میکنید.
کمی گلاب و زعفران داخل خورش میریزید.. کمی رب سرخ شده را با آب قاطی میکنید و به خورش اضافه میکنید و سپس لیمو عمانی را اضافه میکنید و منتظ می مانید تا خورشت جا بیوفتد.
برنج را آبکش میکنید و بعد هنگام دم کردن برنج به آن گلاب و زعفران را اضافه میکنید.و لایه لایه شکر را راخل برنج میریزید.
پس از آماده شدن خورشت مواد را میکوبیم تا به صورت گوشت کوبیده در بیاید و در کنار برنج سرو می کنید.
کمی آب خورشت را قبل از کوبیدن بردارید و در اخر کنار گوشت کوبیده سرو کنید.
نظرات خود را در مورد این آموزش با ما در میان بگذارید.
نوش جان