طرز تهیه پلو مخصوص اندونزی خوشمره - دستور پخت
اختصاصی سایت و برنامه و مسابقه دستپخت و مامی سایت آموزش آشپزی غذاهای ایرانی و فرنگی سر آشپزها
آموزش پخت پلو مخصوص اندونزی
برای مشاهده این آموزش در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
از سری مجموعه آموزشی آشپزشو با آموزش آشپزی غذای فرنگی
و ملل با یک نوع غذای معروف و پرطرفدار و ارزان کشور اندونزی به نام پلو مخصوص اندونزی با میگو در خدمت شما
کدبانو های عزیز و علاقه مندان به آشپزی هستیم.
بزودی طرز تهیه پلو یونانی با مرغ را هم در سایت قرار خواهیم داد.
مواد لازم :
برنج ۷۵۰ گرم
میگو تاره ۵۰۰ گرم
گوشت سینه مرغ بدون پوست ۴۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
تره فرنگی خام ۲۰۰ گرم
سیر ۵۰ گرم
زنجبیل ۱ قاشق مربا خوری
چاشنی هندی ۱ قاشق مربا خوری
روغن ۲۰۰ گرم
فلفل قدری
نمک قدری
میگو تاره ۵۰۰ گرم
گوشت سینه مرغ بدون پوست ۴۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
تره فرنگی خام ۲۰۰ گرم
سیر ۵۰ گرم
زنجبیل ۱ قاشق مربا خوری
چاشنی هندی ۱ قاشق مربا خوری
روغن ۲۰۰ گرم
فلفل قدری
نمک قدری
دستور پخت :
برنج را به طریق کته ساده طبخ مینمائیم.
میگو را تمیز کرده در آب جوشیده یکی دو جوش میدهیم.
بعد تره فرنگی و سیر را خرد مینمائیم با دو قاشق روغن کمی سرخ میکنیم.
مرغ و میگو را داخل آن کرده رب گوجه فرنگی، زنجبیل، جوز هندی و کمی نمک و فلفل با یک لیوان آب مرغ داخل این مواد میریزیم میگذاریم چند جوش بزند و آب آن کشیده شود.
بعد وسط کته را باز کرده این مواد را داخل آن میریزیم و روی آن را با برنج میپوشانیم، میگذاریم که کته دم بکشد.
میگو را تمیز کرده در آب جوشیده یکی دو جوش میدهیم.
بعد تره فرنگی و سیر را خرد مینمائیم با دو قاشق روغن کمی سرخ میکنیم.
مرغ و میگو را داخل آن کرده رب گوجه فرنگی، زنجبیل، جوز هندی و کمی نمک و فلفل با یک لیوان آب مرغ داخل این مواد میریزیم میگذاریم چند جوش بزند و آب آن کشیده شود.
بعد وسط کته را باز کرده این مواد را داخل آن میریزیم و روی آن را با برنج میپوشانیم، میگذاریم که کته دم بکشد.
نظرات خود را در مورد این آموزش با ما در میان بگذارید.
نوش جان