دستور پخت دوپیازه مرغ هندی اصل - مرغ دو پیازه - طرز تهیه
اختصاصی سایت و برنامه و مسابقه دستپخت آموزش آشپزی غذاهای ایرانی و فرنگی سر آشپزها
طرز تهیه مرغ دو پیازه هندی
برای مشاهده این آموزش در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
از سری مجموعه آموزشی آشپزشو با آموزش آشپزی غذای فرنگی و یک نوع خوراک خوشمزه از کشور هندوستان در خدمت شما کدبانو های عزیز و علاقه مندان به آشپزی هستیم.مرغ دوپیازه هندی
طرز پخت دوپیازه مرغ
مواد لازم برای 3 نفر :
پیاز 3 عدد
سینه یا بالای ران مرغ 2 عدد
سیر 3 حبه
پودر شنبلیله خشک 1/2 قاشق چایخوری
زنجبیل تازه به میزان لازم
پودر فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری
کره 50 گرم
روغن به میزان لازم
گوجه فرنگی 4 عدد
ماست همزده 100 گرم
زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
تخم گشنیز 1/2 قاشق چایخوری
پودر زیره سبز 1/2 قاشق چایخوری
خامه 20 گرم
برگ گشنیز تازه به مقدار لازم
برگ نعنای تازه به مقدار لازم
فلفل سبز تند 2 عدد
پودر گرام ماسالا 1/2 قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
آبلیمو و لیموی تازه به میزان لازم
نکته :
قبل از اینکه به سراغ آموزش مرغ دو پیازه هندی برویم یک نکته را خدمت شما عرض کنیم که همانطور که میبینید در مواد اولیه ماست وجود دارد ، توجه داشته باشید که از لبنیات فقط در صبحانه و کنار غذا استفاده نکنید و با استفاده کردن لبنیات در خود غذا تنوع غذایی پیدا خواهید کرد .
دستور پخت :
یک پیاز را خلالی خرد کنید ، تابه را روی گاز بگذارید و روغن بریزید و پیاز را اضافه کنید و تفت بدهید تا یک پیاز داغ طلایی خوب درست کنید.
دو پیاز دیگر را پوست بگیرید و از وسط 4 قاچ کنید،
سه حبه سیر را پوست بگیرید.
زنجبیل ها را هم پوست بگیرید و پیاز ها و سیرها و زنجبیل ها را در مخلوط کن یا غدا ساز بریزید ، زردچوبه و پودر فلفل قرمز به آن اضافه کنید ، هم بزنید یک مایه خمیری به دست می آید از غذا ساز خارج کنید و کنار بگذارید.
تخم گشنیز و پودر زیره سبز را تفت بدهید( بدون روغن ) ، فقط در تابه داغ کمی گرم کنید تا عطر و بوی آن دوچندان شود.پس از تفت دادن ادویه ها آن را داخل هاون میریزم ، و حسابی خرد و آسیاب میکنیم ،
پوست گوجه فرنگی ها را میگیریم و بصورت نگینی خرد میکنیم ، گوجه فرنگی ها را در تابه میریزیم اویه اسیاب شده را روی آن میریزیم و مایه خمیری را اضافه میکنیم ، و بگذارید تا خوب پخته شود و طعم بگیرد.
یکی از فلفل سبزهای تند را برمیداریم و روی گاز حرارت میدهیم تا کبابی شود.
فلفل کبابی را درسته و با مقداری کمی زردچوبه به غذای خود اضافه میکنیم.
الان سراغ مرغ ها میرویم مرغ ها را با کمی نمک ، فلفل و پودر گرام ماسالا و کره مزه دار میکنیم. و به مایه پیازمون اضافه میکنیم .
کمی پودر شنبلیله برای عطر غذ و پودر گراماسالا به مایه اضافه میکنیم.
خب در این مرحله به مرغ دوپیازعه آب اضافه میکنیم و اجازه میدهیم حدودا 15 دقیقه غذا جا بیوفتد.
وقتی که آب غدا جمع شد تکه های مرغ و فلفل سبز کبابی را از غذا خارج میکنیم و بقیه غذا را در غذا ساز میریزم و حسابی مخلوط میکنیم.مایه باید کاملا یکدست شده باشد.
و به تابه میریزیم و حرارت زیر غذا را خاموش مکنیم.
به مقدار دلخواه ماست به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم ، در غذاهای هندی این کار باعث تنظیم تندی غذا می باشد اگز میخواهید غذای شما تندی کمتری داشه باشد مقدار ماست بیشتری اضافه میکنید و بالعکس.
مجددا زیر ماهیتابه رو با حرارت کم روشن میکنیم.
مرغ و فلفل کبابی را دوبازه به مایه اضافه میکنیم.
دوباره چیزی حدود 10 تا 15 دقیقه اجازه بدهید تا مرغ حسابی بپزد.
در مرحله آخر زیر شعله را کم کم میکنیم و دو قاشق خامه اضافه میکنیم. مقدار خامه به دلخواه است و دوباره زیر شعله را روشن میکنیم.
کمی اب لیمو اضافه میکنیم به مایه ، تا غذا جا میوفتد یک فلفل چیلی سبز تند دیگر را هم روی شعله های گاز کبابی میکنیم.
بخشی از پیاز داغی که درست کرده بودیم را اکنون به غذا اضافه میکنیم. کمی از پیاز داغ ها را برای تزیین نگه دارید.
مرغ دو پیاه امادست.به سلیقه خود تزیین کنید.