دستور پخت هونکار بیندی ترکیه ایی با سس بشامل دستپخت - طرز تهیه
اختصاصی سایت و برنامه و مسابقه دستپخت و مامی سایت آموزش آشپزی غذاهای ایرانی و فرنگی سر آشپزها
طرز تهیه هونکار بیندی
برای مشاهده این آموزش در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
از سری مجموعه آموزشی آشپزشو با آموزش آشپزی غذای فرنگی
و ملل با یک نوع غذای معروف و پرطرفدار و ارزان کشور ترکیه در خدمت شما
کدبانو های عزیز و علاقه مندان به آشپزی هستیم. .آموزش پخت غذای ترکیمواد لازم برای 2 نفر :
گوشت 150 گرم
رب گوجه فرنگی 1/5 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط 1 عدد
بادمجان 2 عدد
آب لیمو به میزان لازم
نمک فلفل سیاه به میزان لازم
آرد 1 پیمانه
فلفل سبز 1 عدد
روغن به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس بشامل :
آرد 1 پیمانه
شیر پرچرب نیم لیتر
کره 1 عدد
دستور پخت :
بادمجان ها را با چنگال سوراخ و روی گاز کبابی میکنیم. پس از کباب شدن بخاطر اینکه راحت تر پوست انها جدا شود درون یک پلایتیک فریزر انداخته و در ان را میبندیم تا خوب عرق کند سپس پوست بادمجان ها را به راحتی جدا میکنیم.
گوشت را هم خرد میکنیم می توانید گئوشت را به صورت کمکعبی خرد منید و یا به صورت نواری ، پیشنهاد ما بصورت نواری باریک هست که هم ظاهر خوب و هم طبخ بهتری خواهد داشت.
پیاز را بصورت نگینی خرد میکنیم. و تابه را روی گاز میگذاریم روغن و کره را اضافه میکنیم و پیاز داغ درست میکنیم. و سپس گوشت ها را به پیاز اضافه میکنیم.
اندکی بعد نمک و فلفل را هم اضافه میکنیم ، یک قاشق رب را هم به آن اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
بادمجان هایی که پوست کنده بودیم را حسابی ریز میکنیم و یکم آبلیمو به انها میزنیم تا سیاه نشود.
طرز تهیه سس بشامل :
کره را در سیر جوش ریخته و آب کنید و آرام آرام آرد را به آن اضافه میکنیم.تا بوی خامی آرد گرفته شود سپس شیر را هم آرام آرام اضافه میکنیم. و هم میزنیم تا سس ما گلوله گلوله ایی نشود.
حرارت سس را کم میکنیم و به آن ادویه - نمک ، فلفل و اگر تمایل داشتبید کمی هم جوز هندی بزنید و در انتها بادمجان های کبابی خرد شده را به سس بشامل اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
فلفل سبز را هم کبابی کنید که برای تزیین بر روی غذا بگذاریم.
در این غذا مایه سس بشانل در زیر قرار میگیرد و مایه گوشت در روی آن.
و به صورت دلخواه تزیین کنید.
نظرات خود را در مورد این آموزش با ما در میان بگذارید.
نوش جان