دستور پخت فیله استریپس مسابقه دستپخت - طرز تهیه
اختصاصی سایت و برنامه و مسابقه دستپخت آموزش آشپزی غذاهای ایرانی و فرنگی سر آشپزها
طرز تهیه فیله استریپس
برای مشاهده این آموزش در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
از سری مجموعه آموزشی آشپزشو با آموزش یک نوع مرغ سوخاری پزطرفدار و خوشمزه در خدمت شما کدبانو های عزیز و علاقه مندان به آشپزی هستیم.مرغهای سوخاری مورد علاقه بچه ها و بزرگترها
طرز تهیه فیله استریپس رستورانی
فیله استریپس crispy fried chicken
طرز تهیه سس سیر برای فیله استریپس نرمالمواد لازم فیله استریپس برای 1 نفر :
فیله مرغ 4 عدد
آرد 400 گرم
سیر 2 حبه
فلفل سیاه 2 قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سفید 2 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز 2 قاشق غذاخوری
جوز هندی رنده شده 1/2 قاشق چای خوری
آب لیمو یا لیموی تازه
روغن 1 لیتر
آب یخ 2 لیتر
مواد اولیه برای تزیین به مقدار دلخواه :
سس خردل
فلفل چیلی قرمز
برگ ریحان
دستور پخت :
فیله های مرغ را باید مزه دار کنیم به این ترتریب :
سیر را حسابی له کنید و همراه با فیله های مرغ حسابی ماساژ بدهید کمی نمک ، فلفل سیاه و فلفل قرمز و مقدار آب لیموی تازه به آن اضافه کنید تا مرغ خوب مزه دار شود.فیله ها را داخل یخچال قرار دهید.
اکنون باید آرد را مزه دار کنیم :
آرد ، فلفل سیاه ، نمک ، فلفل سفید ، فلفل قرمز و جوز هندی ، آرد را با ادویه ها مخلوط میکنیم.
یک قابلمه روی گاز قرار دهید و روغن را درون آن ریخته و اجازه دهید تا روغن داغ داغ شود.
فلیه های مرغ را چند دقیقه درون آب یخ قرار دهید.اگر تکه های یخ را داخل آب بیندازید بهتر است.
فیله ها را از آب یخ خارج میکنیم و داخا آرد قرار میدهیم و با نوک پنجه ها آرام آرم ماساژ میدهیم تا فیله ها آردی شوند.آرد اضافی را از مرغ ها بگیرید و باز مرغ ها را داخل
آب یخ قرار دهید.
آب یخ قرار دهید.
و مجددا فیله ها را از آب خارج کرده و درون آرد قرار دهید و ماساژ دهید یک حالت پولکی پولکی از آرد روی فیله ها باید ایجاد شود.
آرد اضافی را بگیرید و فیله ها را داخل روغن بیندازید و سرخ کنید.
فیله استریپس ما اماده است برای اینکه روغن اضافی غذا را بگیریک یک دستمال حوله ای کف بشقاب قرار بدهید و فیله ها را روی آن بگذارید ال روغن اضافی گرفته شود.
کف ظرف سرو غذا را با مواد تزیین به شکل دلخواه تزیین کنید و تکه های فیله را روی آن قرار دهید.
نظرات خود را در مورد این آموزش با ما در میان بگذارید.
نوش جان