دستور پخت نودل میگو با سبزیجات مسابقه دستپخت - طرز تهیه
Shrimp noodles with vegetables
اختصاصی سایت و برنامه و مسابقه دستپخت آموزش آشپزی غذاهای ایرانی و فرنگی سر آشپزها
طرز تهیه نودل میگو با سبزیجات
مواد لارم برای تا سه نفر :
سیر 2 حبه
زنجبیل رنده شده 30 گرم
روغن 4 قاشق غذاخوری
قارچ 6 عدد
کلم بروکلی 100 گرم
فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد
هویج 1 عدد
میگوی متوسط 10 عدد
نودل 2 بسته
چیلی پرک نصف قلشق غداخوری
سس سویا 4 قاشق غذاخوری
سرکه برنج 1 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای 1 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت 2 قاشق چایخوری
پیازچه برای تزیین 1 ساقه
ابتدا باید سس را تهیه کنیم.
یک شیرجوش روی گاز میگذاریم ، سرکه برنج ، شکر قهوه ای و سس سویا را داخل آن میریزیم.
و حرارت میدهیم. توجه داشته باشید سویاسس غذا را شور میکند به همین دلیل هنگام استفاده از نمک دقت کنید.
میگذاریم جوش بیاید و نشاسته ذرت را آرام آرام اضافه و هم میزنیم تا غلطت پیدا کند.
پس ار اینکه سس به غلطت رسید کمی آب اضافه میکنیم. سس ما آمادست.
دستور پخت :
فلفل دلمه ایی و هویج را به روش ژولین ( باریک خلالی ) خرد میکنیم. و کلک بروکلی را هم به تکه های کوچکتر تقسیم میکنیم.
قارچ ها را هم خرد میکنیم. سیر را هم خرد و له میکنیم.
زنجبیل را هم پوست بگیرید و رنده کنید.
سراغ میگوها میرویم و رگ آنها را میگیریم ، توجه داشته باشید خیلی از جاها میگو را رگ گیری نمیکنند منتهی ما در اینجا رگ میگو را جدا میکنیم.
پشت میگو را با چاقو برش میندازیم نوک چاقو را زیر رگ می اندازیم و رگ میگو را در می آوریم.
تابه را روی گار میگذاریم ، روغن میریزیم و سیر ، زنجبیل ، فلفل پرک یا چیلی فلکس را اضافه و تفت میدهیم.
اکنون زمان اضافه کردن میگوها هست فقط بیست ، سی ثانیه میگوها را تفت میدهیم ، میگو ها و محتویات تابه را در ظرف دیگری ریخته و در همین تابه هویج را میریزیم سپس فلفل دلمه ای قرمز و کلم بروکلی و قارچ را اضافه و مقداری سرخ میکنیم.
یک قالبمه روی گاز میگذاریم و مقداری اب داخل آن میریزیم و میگذاریم جوش شود سپس نودل ها را داخل آن میریزیم و به مدت 3 نا 4 دقیقه می جوشانیم.
نودل ها را جدا و به تابه سبزیجات ( هویج و... ) اضافه میکنیم. و تفت میدهیم.
سپس میگوها را هم اضافه میکنیم و تفت میدهیم.
اکنون سسی ر که در ابتدا درست کردیم را به غذا اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
نودل میگو و سبزیجات اماده شد.
روی غذا را با پیازچه تزیین کنید.