دستور پخت خورشت تیل قاتق گیلانی مسابقه دستپخت - طرز تهیه
اختصاصی سایت و برنامه دستپخت و به خانه برمیگردیم آموزش آشپزی غذاهای ایرانی و فرنگی سر آشپزها
طرز تهیه خورشت تیل قاتق گیلانی
برای مشاهده این آموزش در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
از سری مجموعه آموزشی آشپزشو با آموزش آشپزی غذای ایرانی با آموزش یک غذای اصیل درجه 1 سنتی ایرانی از شمال کشور از گیلان در خدمت شما کدبانو های عزیز و علاقه مندان به آشپزی هستیم.
مواد لازم برای تهیه تیل قاتق برای 2 نفر :
بادمجان 2 عدد
روغن ب میزان لازم
گوجه فرنگی 2 عدد
گردو آسیاب شده 100 گرم
نمک ، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
رب انار 2 قاشق غذاخوری
دستور پخت :
بادمجان ها را پوست میکنیم 2 حلقه برش میدهیم برای تزیین خورش و بقیه بادمجان ها را به ورتی مکعبی خرد میکنیم ولی زیاد نازک نشوند.
بادمجان ها را در کاسه بریزید روی انها نمک بریزید تا آب تلخ آنها گرفته شود.
پیاز و سیرها را هم خرد میکنیم.
یک دستمال حوله ایی پهن کنید بادمجان خها ر روی آن پخن کنید تا آب تلخی انها جدا شود.
یک تابه روی گاز بگذارید روغن بریزید و بادمجان ها را سرخ کنید.
تا بادمجان ها سرخ می شود یک تابه کوچک را آب کنید و بر روی حرارت بگذارید و گوچه ها آبپز کنید.
گوجه فرنگی ها را آبکش کنید روی انها آب سرد بریزید تا پوستشان راحت کنده شود. و سپس گوجه فرنگی ها را خرد کنید.
یک تابه دیگر روی گاز بگذارید پیاز ذاغ درست کنید و بعد سیر را به ان اضافه کنید. و سپس نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه را به پیاز داغ و سیر اضافه کنید.
اکنون گردو را به پیاز و سیر داغمان اضافه میکنیم و خوب تفت می دهیم تا گردو به روغن بیوفتد.
سپس گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه میکنیم و سپس رب انار را اضافه میکنیم.
جهت اطلاع :
(شمالی ها یک غذایی دارند به نام بادمجون یا بادمجان گده که ترکیبات آن همانند ترکیب این غذا می باشد).
اکنون آب را هم خورشتمان اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا خورشت جا بیوفتد.
تقریبا 5 دقیقه قبل از جا افتادن خورشت تیل قاتق ، بادمجان ها را به آن اضافه میکنیم.
و بگذارید خورشت جا بیوفتد.
نظرات خود را در مورد این آموزش با ما در میان بگذارید.
نوش جان