دستور پخت مرغ با سس چیلی سبز هندی گشنیز و نعنا دستپخت

دستور پخت مرغ با سس چیلی سبز هندی گشنیز و نعنا دستپخت -  طرز تهیه

اختصاصی سایت و برنامه و مسابقه دستپخت آموزش آشپزی غذاهای ایرانی و فرنگی سر آشپزها

دستور پخت مرغ با سس چیلی سبز هندی گشنیز و نعنا دستپخت

طرز تهیه مرغ با سس چیلی سبز

برای مشاهده این آموزش در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
از سری مجموعه آموزشی آشپزشو با آموزش آشپزی غذای فرنگی و یک نوع خوراک خوشمزه از کشور هندوستان در خدمت شما کدبانو های عزیز و علاقه مندان به آشپزی هستیم.
مرغ با سس چیلی سبز هندی همراه با گشنیز و نعنا
که این غذا را می توان به عنوان خوراک با نان میل کرد یا همراه با برنج.

مواد لازم برای 3 تا 3 نفر :

نعنا تازه 15 گرم
زنجبیل تازه 2/5 سانتیمتر
گشنیز تازه 25 گرم
اسفناج 25 گرم
فلفل چیلی سبز 2 تا 3 عدد
آب لیمو ترش 1/5 قاشق غذاخوری
ماست یونانی 85 گرم
زوغن 4 قاشق غذا خوری
پیاز 1 عدد
سینه مرغ 300 تا 500 گرم
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
شکر نصف قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
گوجه فرنگی 1 عدد
سیر 3 حبه
برنج 2 پیمانه

طرز تهیه سس چیلی سبز :

در ابتدا سس چیلی سبز را درست میکنیم.
پوست زنجبیل ها را میگیریم .
گوشت کوب برقی یا غذا ساز را اماده کنید و اسفناج ، گشنیز تازه ، نعنا تازه ، لیمو تازه و فلفل چیلی سبز و سیر پوست کنده و نمک را داخل آن میریزید تا یک پوره سبز رنگ تند به دست بیاید.
اگر در حین مخلوط کردن سبزیجات به مشکل خوردید میتوانید کمی آب هم با آنها اضافه کنید.
پوره سبز رنک (سس) ما آمدست آن را کنار بگذارید تا بعدا استفاده کنیم.

دستور پخت مرغ با سس چیلی سبز :

از آنجایی که این غذا همراه با برنج سرو می شود آب جوش بگذارید و برنج ها را به روش معمولی دم کنید.

در مرحله بعد پیاز ها را خلالی یا نگینی خرد کنید و پیاز داغ درست کنید.
مرغ ها را هم بص.رت مکعب دو سانتی متری خرد کنید. 
تکه های مرغ را به پیاز داغ اضافه کنید.
کمی که مرغ ها تغییر رنگ دادن ، نمک ، زردچوبه و شکر را به آن اضافه میکنید.و برای یکی دو دقیقه اجازه بدهید سینه های مرغ پخته شود.
نیمی از ماست یونانی را هم برنید و یک دست کنید و حرارت گاز را کم کنید و ماست را و به مرغ ها اضافه کنید.
یکی دو دقیقه اجازه بدهید مرغ ها با ماست پخته شود.
سپس نیم دیگر ماست را اضافه کنید.
سپس پخت را ادامه دهید تا غذا به روغن بیوفتد.
سس چیلی را که اول کار آماده کرده بودید را به غذا اضافه کنید.
و اجازه دهید غذا جا بیوفتد.

سراغ گوجه فرنگی ها بروید و به روش ژولین یا خلالی باریک خرد کنید برای تزیین و سرو غذا.
دستور پخت مرغ
نظرات خود را در مورد این آموزش با ما در میان بگذارید.
در آینده طرز تهیه ی دو پیازه مرغ افغانی را هم خدمت شما آموزش خواهیم داد.
نوش جان
نظرات
نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

آخرین مطلب

Recent Posts

پربیننده ترین مطالب

Favorite Posts

لینک های سایت

Links