دستور پخت برگر گوسنفدی هندی با سس ماست

دستور پخت برگر گوسنفدی هندی با سس ماست -  طرز تهیه

اختصاصی سایت و برنامه دستپخت آموزش آشپزی غذاهای ایرانی و فرنگی سر آشپزها

برگر هندی

طرز تهیه همبرگر گوسنفدی هندی

برای مشاهده این آموزش در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

از سری مجموعه آموزشی آشپزشو با آموزش آشپزی غذای فرنگی در خدمت شما کدبانو های عزیز و علاقه مندان به آشپزی هستیم.


مواد لازم برای 2 نفر :
پیاز 1 عدد
زنجبیل تازه
پودر چیلی 1/2 قاشق چایخوری
گوشت چرخ کرده 220 گرم
زیره سبز 1/2 قاشق چایخوری
گرام ماسالا 3/4 قشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
نان تست پودر شده 2 تا سه عدد
گشنیز خرد شده به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن
ماست یونانی 150 گرم
گشنیز خرد شده 15 گرم
نعنا تازه خرد شده 10 گرم
فلفل چیلی تازه خرد شده 1 تا 2 عدد
سیر خرد شده 1 تا 2 عدد
پودر جوز هندی 1/4 قاشق چای خوری


دستور تهیه برگر گوسفندی هندی :

برای شروغ فر را گرم کنید در دمای 250 درجه سانتی گراد.
ابتدا پیاز را رنده می کنیم سپس سیر له شده را به پیاز اضافه میکنیم .
گشنیز خرد شده را و به پیاز و سیر اضافه میکنیم. زنجبیل را رنده میکنیم ، گوشت و خرده نان تست ، نمک ، فلفل سیاه ، پودر زیره سبز ، فلفل چیلی و گراما سالا را اضافه میکنیم.
خوب گوشت را با مواد ورز میدهیم.
سپس 1 عدد تخم مرغ اضافه میکنیم. مایه گوشت را به دو قسمت مساوی در ظرف تقسیم میکنیم.
کف سینی فر را کمی چرب کنیدکاغذ روغنی قرار بدهید از مایع گوشت دو دایره به قطر 8 تا 10 سانتی متر به ضخامت یک و نیم تا 2 سانتی متر آماده کنید.بر روی کاغذ چرب شده بگذارید.

برای یکی تا دو دقیقه برگز های هندی خود را از بالا بصورت گریل در فر حرارت دهید.

دستور تهیه سس ماست :

اول فلفل چیلی را خرد میکنیم.
گشنیز و نعنا را هم خرد کنید.
یک کاسه بزرگ بردارید فلفل خرد شده ، گشنیز و نعنا خرد شده را درون آن بریزید.
ماست یونانی را اضافه کنید کمی نمک ، فلفل سیاه ، و کمی جوز هندی را داخل آن رنده کنید.
سیر له شده را به سس ماست اضافه میکنیم.

اکنون به سراغ فر میرویم و برگرهای هندی درا خارج میکنیم
پخت اولیه صورت گرفته باید دو طرف برگر ها را به مدت سه تا چهار دقیقه در روغن سرخ کنیم.
مجدد کف سینی را فر را کاغذ روغنی قرار دهید و پس از سرخ شده اطراف برگر هندی باید مجددا برگرها را بر روی سینی و داخل فر بگذارید برای 8 تا 10 دقیقه روی درجه 250 درجه سانتی گراد تا پخت نهایی انجام شود.
برگر گوسفندی هندی

سس آماده شده را همراه با برگر هندی میل در نان باگت میتوانید میل کنید.
نظرات خود را در مورد این آموزش با ما در میان بگذارید.
نوش جان

نظرات
نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

آخرین مطلب

Recent Posts

پربیننده ترین مطالب

Favorite Posts

لینک های سایت

Links