دستور پخت آلاباما فراید چیکن مرغ همراه با سس اسفناج و خردل - طرز تهیه
اختصاصی سایت و برنامه و مسابقه دستپخت آموزش آشپزی غذاهای ایرانی و فرنگی سر آشپزها
طرز تهیه آلاباما فراید چیکن
برای مشاهده این آموزش در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
از سری مجموعه آموزشی آشپزشو با آموزش آشپزی غذای فرنگی و یک نوع خوراک خوشمزه آمریکایی مربوط به جنوب کشور امریکا در خدمت شما کدبانو های عزیز و علاقه مندان به آشپزی هستیم.مواد اولیه برای 2 نفر :
سینه مرغ 1 عدد
شیر پرچرب نیم لیتر
خامه 200 گرم
روغن نیم لیتر
آرد 2 پیمانه
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
پودر پاپریکا 1 قاشق چایخوری
ادویه طبخ مرغ 2 قاشق چایخوری
نمک ، فلفل سیاه به میزان لازم
سیر 2 حبه
مواد لازم برای تهیه سس اسفناج :
بی بی اسفناج ( اسفناج کوچک ) 100 گرم
پنیر خامه ای 200 گرم
سیر 1 حبه
مواد لازم برای تهیه سس :
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
سرکه سیب 1 قاشق چایخوری
تربچه 2 عدد
خردل یک قاشق غذاخوری
دستور پخت آلاباما فراید چیکن :
یک کاسه بردارید شیر را با خامه مخلوط کنید. نمک ، فلفل سیاه ، پودر پاپریکا ، پودر سیر و ادویه مخصوص طبخ مرغ را هم اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. یکم فرصت بدهید تا ادویه ها داخل شیر خوب خیس بخورند.
یک سیر را خرد کنید و حسابی با پشت چاقو سیرها را له کنید. سیر له شده را به مایع شیر اضافه کنید و هم بزنید. مجدد فرصت بدهید تا شیر و خامه مزه سیر را بگیرد.
سینه مرغ را به چهار تکه تقسیم کنید، تکه های مرغ را داخل مایع شیر قرار دهید و بگذارید تا خوب مزده دار شوند.
نکته : برای بهتر مزه دار شدن مرغ ها میتوانید شب قبل از پخت مرغ ها را داخل مایع شیر و خامه قرار دهید و در درون یخچال بگذارید و روز بعد برای پخت مزه آن دوچندان می شود.
مرغ ما مزه دار شده است یک قابلمه بردارید و روی حرارت بگذارید و نیم لیتر روغن را در آن بریزید و اجازه دهید روغن آرام آرام به حرارت دلخواه برسد. میزان حرارت روغن در طبخ این غذا بسیار بسیار اهمیت دارد.(اگر روغن به سرعت داغ شود وقتی که مرغ ها را اضافه کردید لایه بیرونی مرغ سریع سرخ می شود و داخل آن پخته نمی شود).
وقتی که روغن به حرارت دلخواه رسید تکه های مرغ را از مایع شیر و خامه خارج کنید و در آرد بزنید و درون روغن داغ شده قرار دهید. و سرخ کنید ، تکه های مرغ را سریع پشت سر هم در روغن قرار ندهید کم کم تکه های مرغ آردی شده را در روغن قرار دهید تا حرارت روغن پایین نیاید. اجازه دهید تکه ای روغن کاملا سرخ شود.
پس از سرخ شدن کامل مرغ ها آن ها را از روغن خارج کنید و بر روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
دستور تهیه سس :
سس مایونز و خردل ، شکر و سرکه را با هم مخوط میکنیم و خوب هم میزنیم کمی نمک هم اضافه میکنیم. و مجددا هم میزنیم. پس از اینکه خوب هم زدید یک ترب را بصورت ریز در آن رنده کنید.
سس امادست.
دستور تهیه سس اسفناج :
برای تزیین غذا سسی که از پنیر خامه ایی و اسفناج تهیه کرده بودیم را کف ظرف میریزیم. جعفری ها را خرد میکنیم و کمی از آن ها را روی سس میریزیم. و تکه های مرغ آلاباما را رو آنها قرار میدهیم. و مقداری پودر پاپریکا روی ان ها میریزیم.
آلاباما فرای چیکن شما آمادست ؛ سسی که از سس مایونز و خردل درست کرده بودید را در ظرفی کنار غذای خود قرار دهید
نظرات خود را در مورد این آموزش با ما در میان بگذارید.