دستور پخت آش عباسعلی - طرز تهیه
اختصاصی سایت و برنامه دستپخت و به خانه برمیگردیم آموزش آشپزی غذاهای ایرانی و فرنگی سر آشپزها
طرز تهیه اش عباس علی
برای مشاهده این آموزش در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
مواد اولیه مورد نیاز برای درست کردن آش عباسعلی :
گوشت - نخود - لوبیا چیتی - لوبیا قرمز -عدس - برنج - پیاز - روغن - نعناع خشک - نمک - فلفل - زردچوبه - پودر تخم گشنیز
طرز تهیه :
حبوبات و برنج را خیس کنید ، نخود و لوبیا ها را با آب سرد در قابلمه ایی روی حرارد قرار دهید تا جوشیده و بپزد ، سپس آب آن را خالی کنید.
سپس گوشت را همراه با پیاز ، نمک و فلفل و مقداری آب جوش آورده ، کف گوشت را بگیرید و حبوبات پخته شده را به آن اضافه کنید.
گوشت و حبوبات را بپزید ، برنج ، عدس و دو قاشق پیاز داغ و زردچوبه را در قابلمه ای که گنجایش آش را داشته باشد بریزید.
بعد از پختن و جدا کردن استخوان های گوشت و ریش ریش کردن آن همه مواد ها را باهم مخلوط کرده و آش را روی حرارت بگذارید تا جا بیوفتد.
فلفل و پودر تخم گشنیز را هم به آن اضافه کنید ، بعد از جا افتادن ، آش را با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین کنید.
آش عباسعلی در مناطق مختلف بصورت مختلف پخته می شد. به نکات زیر هم توجه نمایید نظرات برخی از سرآشپزها برای پخت این آش است :
- ادویه مخصوصش ریشه جوز و جوز هندی است که طعم تند دلچسبی بهش میده.
- این اش مربوط به استان کرمانشاهه ولی نعنا نمیریزن.
غذای شما آماده می باشد.
نظرات خود را در مورد این آموزش با ما در میان بگذارید.