دستور پخت آش عباسعلی

دستور پخت آش عباسعلی -  طرز تهیه

اختصاصی سایت و برنامه دستپخت و به خانه برمیگردیم آموزش آشپزی غذاهای ایرانی و فرنگی سر آشپزها

دستور پخت آش عباسعلی

طرز تهیه اش عباس علی

برای مشاهده این آموزش در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

از سری مجموعه آموزشی آشپزشو با آموزش آشپزی غذای ایرانی با آموزش یک غذای اصیل ایرانی در خدمت شما کدبانو های عزیز و علاقه مندان به آشپزی هستیم.

مواد اولیه مورد نیاز برای درست کردن آش عباسعلی :

گوشت - نخود - لوبیا چیتی - لوبیا قرمز -عدس - برنج - پیاز - روغن - نعناع خشک - نمک -  فلفل - زردچوبه - پودر تخم گشنیز


طرز تهیه :

حبوبات و برنج را خیس کنید ، نخود و لوبیا ها را با آب سرد در قابلمه ایی روی حرارد قرار دهید تا جوشیده و بپزد ، سپس آب آن را خالی کنید.

سپس گوشت را همراه با پیاز ، نمک و فلفل و مقداری آب جوش آورده ، کف گوشت را بگیرید و حبوبات پخته شده را به آن اضافه کنید.

گوشت و حبوبات را بپزید ، برنج ، عدس و دو قاشق پیاز داغ و زردچوبه را در قابلمه ای که گنجایش آش را داشته باشد بریزید.

بعد از پختن و جدا کردن استخوان های گوشت و ریش ریش کردن آن همه مواد ها را باهم مخلوط کرده و آش را روی حرارت بگذارید تا جا بیوفتد.

فلفل و پودر تخم گشنیز را هم به آن اضافه کنید ، بعد از جا افتادن ، آش را با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین کنید.


طرز تهیه آش عباسعلی


آش عباسعلی در مناطق مختلف بصورت مختلف پخته می شد. به نکات زیر هم توجه نمایید نظرات برخی از سرآشپزها برای پخت این آش است :

- ادویه مخصوصش ریشه جوز و جوز هندی است که طعم تند دلچسبی بهش میده.
- این اش مربوط به استان کرمانشاهه ولی نعنا نمیریزن.


غذای شما آماده می باشد.

نظرات خود را در مورد این آموزش با ما در میان بگذارید.
نظرات
نظرات (۱)

زن روز
زن روز در تاریخ ۲۵ دی ۹۸ ، ۱۰:۵۰ در مورد این مطلب گفته: ( - مشاهده وب سایت)
خیلی خوب بود ممنوم
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

آخرین مطلب

Recent Posts

پربیننده ترین مطالب

Favorite Posts

لینک های سایت

Links