دستور پخت آبگوشت آجیلی - طرز تهیه
اختصاصی سایت و برنامه دستپخت آموزش آشپزی غذاهای ایرانی و فرنگی سر آشپزها
طرز تهیه آب گوشت آجیلی
برای مشاهده این آموزش در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
مواد اولیه مورد نیاز برای درست کردن آب گوشت آجیلی :
گوشت - نخود - پیاز - رب گوجه فرنگی - جو - گندم - سیب زمینی - گوجه فرنگی - بادام خام - فندق خام - پسته خام - گردو - نمک - پودر زنجبیل - فلفل سیاه و قرمز - پودر دارچین - زعفران - پودر تخم گشنیز - روغن
طرز تهیه :
پیاز را با گوشت کمی تفت داده و بعد گوجه فرنگی ، نخود و رب را با هم بگدارید تا کمی بپزد سپس گندم و جو را نیز اضافه کرده و بگذارید بپزد.
سپس بادام ، پسته ، فندق و سیب زمینی ، نمک ، پودر زنجبیل ، فلفل سیاه ، پودر دارچین ، فلفل قرمز ، پودر تخم گشنیز و زعفران را اضافه کرده و بگذارید تا همه مواد یکنواخت پخته شود.
بعد آب آن را جدا کنید و مواد گوشتی را با گوشتکوب کوبیده و در ظرفی کشیده و گردو روی آن بریزید.
غذای شما آماده می باشد.
نظرات خود را در مورد این آموزش با ما در میان بگذارید.