دستور پخت آبگوشت آجیلی

دستور پخت آبگوشت آجیلی -  طرز تهیه

اختصاصی سایت و برنامه دستپخت آموزش آشپزی غذاهای ایرانی و فرنگی سر آشپزها

دستور پخت آبگوشت آجیلی

طرز تهیه آب گوشت آجیلی

برای مشاهده این آموزش در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

از سری مجموعه آموزشی آشپزشو با آموزش آشپزی غذای ایرانی با آموزش یک غذای اصیل ایرانی در خدمت شما کدبانو های عزیز و علاقه مندان به آشپزی هستیم.

مواد اولیه مورد نیاز برای درست کردن آب گوشت آجیلی :

گوشت - نخود - پیاز - رب گوجه فرنگی - جو - گندم - سیب زمینی - گوجه فرنگی - بادام خام - فندق خام - پسته خام - گردو - نمک - پودر زنجبیل - فلفل سیاه و قرمز - پودر دارچین - زعفران - پودر تخم گشنیز - روغن


طرز تهیه :

پیاز را با گوشت کمی تفت داده و بعد گوجه فرنگی ، نخود و رب را با هم بگدارید تا کمی بپزد سپس گندم و جو را نیز اضافه کرده و بگذارید بپزد.

سپس بادام ، پسته ، فندق و سیب زمینی ، نمک ، پودر زنجبیل ، فلفل سیاه ، پودر دارچین ، فلفل قرمز ، پودر تخم گشنیز و زعفران را اضافه کرده و بگذارید تا همه مواد یکنواخت پخته شود.

بعد آب آن را جدا کنید و مواد گوشتی را با گوشتکوب کوبیده و در ظرفی کشیده و گردو روی آن بریزید.


غذای شما آماده می باشد.

نظرات خود را در مورد این آموزش با ما در میان بگذارید.
نظرات
نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

آخرین مطلب

Recent Posts

پربیننده ترین مطالب

Favorite Posts

لینک های سایت

Links